Fără ezitări! Împuşcături pe şosea, la intrarea în Focşani

Ultima actualizare:

    Glonţul de plastic a trecut prin parbriz. (Foto: adevarul.ro)
Glonţul de plastic a trecut prin parbriz. (Foto: adevarul.ro)

Un şofer bucureştean şicanat pe E85 de un tânăr conducător auto din Focşani a scos pistolul cu bile de plastic şi a tras în direcţia maşinii care-l supăra. Nu au fost victime.

În această după-amiază, în jurul orei 18.30, pe E 85, aproape de intrarea în Focşani s-au auzit focuri de armă.

Aflat împreună cu familia sa într-un autoturism Audi, un tânăr şofer bucureştean s-a trezit deranjat în trafic de şoferul unui autoturism Logan, din Focşani, care i-a creat şicane pe o porţiune de drum.

Speriat că ar putea păţi ceva rău din această împrejurare, bucureşteanul a scos un pistol cu bile de plastic şi a tras în direcţia maşinii, spărgând unul dintre parbrizele Loganului, fără a provoca însă victime.

La faţa locului a venit un echipaj de poliţie care a efectuat cercetări.

„Din primele cercetări, se pare că este vorba de un pistol care nu se supune autorizării, respectiv un pistol cu bile de plastic. Cei doi şoferi am înţeles că doresc să treacă peste această situaţie şi să-şi rezolve problemele în mod amiabil", ne-a declarat inspectorul Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net