Fără shaorma și porumb fiert pe plajă. Unde sunt interzise aceste ”delicatese”

Ultima actualizare:

    Prânzul preferat pe plajă, shaorma și porumbul fiertFOTO: Colaj Facebook
Prânzul preferat pe plajă, shaorma și porumbul fiertFOTO: Colaj Facebook

Mai este foarte puțin până la începerea sezonului estival și mujlți ne gândim deja la apa sărată, nisipul fierbinte și o porție bună de leneveală pe un șezlong, sub o umbrelă. Și, de ce să nu recunoaștem, după o bălăceală zdravănă, un porumb fiert sau chiar o shaorma, pică la fix. Pe o plajă din România acestea sunt interzise.

Mamaia Nord este o zonă care le-a atras atenția investitorilor, în ultimii ani. Astfel, autoritățile fac tot posibilul să-i atragă. Florin Chelaru, primarul orașului Năvodari, spune vrea să ridice ștacheta stațiunii, să o aducă la un nivel mai înalt, scrie Replicaonline.ro.

Edilul spune că totul depinde de o bună colaborare cu operatorii zonei și că nu acceptă nici tonetele cu kebab, porumb și shaorma, măsură luată, de anul acesta, și de administrația locală din Constanța, pentru stațiunea Mamaia.

”La Năvodari nu am dat autorizații pentru porumb și șhaorma pe faleză. Nu vrem ca pe domeniul public să acceptăm tonete, containere cu fast food, din respect pentru cei care au investit în Mamaia și Năvodari. Nu o să accept sfaturi de la cei care stau pe margine și fluieră, accept sfaturi de la oamenii care au investit în restaurante și funcționează nu doar două luni, ci și în sezonul rece. Dacă oamenii respectivi își deschid restaurante, nu vreau să pun în fața acestora tonete cu kebab-uri sau produse alimentare. Ideea celor de la Constanța e una bună”, a explicat edilul

Astfel că este posbil ca în zona de nord a litoralului să nu mai vedem vânzători ambulanți de porumb fiert sau shaorma, pe plajă.

Citește și:

Așa îți pregătești o shaorma gustoasă și sănătoasă!

Aoleu! Shaorma mea nechează!

image
image
image
image
image
image
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net