Va fi spectacol nemaivăzut în România, promite primarul Radu Mazăre, azi, la Mamaia. Edilul a repetat de zor rolul de faraon, pentru ultimul spectacol organizat de el în această vară.


mazare1.jpg

Primarul Constanţei foloseşte spectacolul pentru a atrage turişti la Mamaia

De data aceasta, va juca rolul faronului Ramses al II-lea, înconjurat de şase neveste şi de animale exotice.

„Scenariul e aşa: eu să trag cu arcul la antrenamente, când am armata. Şi o să trag undeva încolo şi o să ţintesc bine, o să cadă şi o raţă de acolo. Am făcut o selecţie de muzică iraniană persană care aduce cât de cât cu ceea ce presupunem noi că era atunci. Ramses a fost un conducător iubit, a avut, ca orice mare conducător, multe femei şi a şi trăit mult ceea ce sper să trăiesc şi eu. Şi să şi conduc mult”, a declarat Radu Mazăre, citat de reporterntv.ro.

Pe lângă primar şi cele şase neveste îmbrăcate strălucitor, pe scenă va fi Cabral, pe post de mare preot care îl va încorona pe faraonul Mazăre.

Armata lui Ramses va fi condusă de Francisco Filho, multiplu campion mondial la arte marţiale de contact. Egiptenii se vor lupta cu soldaţii hitiţi, în fruntea cărora se va afla Dorel Bulearcă, un maestru al artelor kyokushin.

„Am venit aici pentru un seminar, şi nu mă aşteptam să fac parte din asta. Este foarte important pentru oameni să se distreze şi să se bucure de spectacol“, a spus Francisco Filho, multiplul campion mondial K1, citat de reporterntv.ro.

 

 
 
Loading...