Femeia care a sărit să-l ajute pe polițistul ucis: „Se trăgea ca-n Vestul Sălbatic, iar Salvarea a venit după o oră”

Ultima actualizare:

    Angelica Toma a trăit clipe de coșmar în încercarea de a-i salva viața polițistului ucis cu sânge receFoto: adevarul.ro
Angelica Toma a trăit clipe de coșmar în încercarea de a-i salva viața polițistului ucis cu sânge receFoto: adevarul.ro

Au fost clipe de groază în mica localitate Izvin. Satul unde niciodată nu se întâmplă nimic s-a transformat ieri într-un câmp de război. Angelica Toma, femeia care i-a sărit în ajutor polițistului ucis de un condamnat, a spus că ”se trăgea pe stradă ca-n Vestul Sălbatic”.

Femeia din Izvin care i-a acordat primul ajutor poliţistului împuşcat spune că a trăit clipe groaznice. “Eram în pat! Şi am auzit primele două împuşcături. Am ieşit din cameră, la drum! Am băgat fata înăuntru şi atunci poliţaiul o strigat şi mi-o făcut semn încolo. Şi atunci normal că m-am dus, era poliţaiul picat jos. Ei fugeau după infractor şi eu am rămas cu el acolo, să-i dau primul ajutor, să sun la Salvare. Se trăgeau focuri de armă ca în Vestul Sălbatic. Mi-a fost frică că împuşcă fata, fata s-a speriat, degeaba am trimis-o acasă că nu o mai vrut, când o văzut cum se trage. S-a prins de pom şi a rămas acolo. O venit băiatul şi am dat primul ajutor la domnul poliţai”, a Angelica Toma.

Aceasta arată cu degetul atât spre autorități, cât și spre salvatori, pentru că s-au mișcat încet.

”Am sunat la Salvare, la Poliţie, că am zis că-l prinde. Dar îmi pare foarte rău, Poliţia Recaș a venit cam târziu! Şi Poliţia şi Salvarea au venit cam târziu. Cred că a fost după o oră, foarte târziu!”

Oamenii legii îl caută pe criminalul polițistului

Căutările pentru descoperirea fugarului, întrerupte la miezul nopții, au fost reluate în această dimineață. Mascaţii de la SIAS, sosiţi de la Bucureşti, luptătorii de la trupele special de intervenţie din Timiş, Arad şi Caraş- Severin, zeci de jandarmi înarmaţi cu pistoale mitralieră şi poliţişti îl caută pe criminal.

Totodată, în misiunea de căutare sunt folosite elicoptere, drone  cu termoviziune, dar și ajutoare canine.

”Facem precizarea că persoana în cauză, Lepa Ionel Marcel a fugit într-o zonă împădurită a localității, cu vegetație deasă, fiind în continuare căutat cu forțe consistente. Imediat după producerea evenimentului, de la nivelul Inspectoratului General al Poliției Române s-au dispus măsuri corespunzătoare pentru sprijinirea polițiștilor aflați în acțiune la nivel teritorial în vederea depistării și reținerii persoanei în cauză”, a declarat Florian Dragnea, adjunctul Inspectorului General al Poliției Române.

Citește și: 

https://www.click.ro/news/national/e-alerta-maxima-ucisagul-politistului-este-cautat-cu-drone-si-mascati-0

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net