Femeia cu un destin cumplit. Au găsit-o pe fetiţa de 3 ani în timp ce-şi mângâia mama moartă

Ultima actualizare:

    Iulia Mardare şi concubinul ei, în 2009, după incendiul în care şi-au pierdut doi copiiFoto: ziaruldeiasi.ro
Iulia Mardare şi concubinul ei, în 2009, după incendiul în care şi-au pierdut doi copiiFoto: ziaruldeiasi.ro

Cumplit! Iulia Mardare, o femeie de 39 de ani din Iaşi, a fost găsită luni fără viaţă, în locuinţa fără apă, lumină şi gaz. Când echipajul SMURD a ajuns la casa dărăpănată, fetiţa de trei ani îşi mângâia mama şi încerca să o încălzească.

Poveste cutremurătoare la cinci minute de centrul oraşului Iaşi! Iulia Mardare, o femeie amărâtă în vârstă de 39 de ani, şi concubinul ei trăiau în condiţii greu de imaginat, într-o încăpere rece şi întunecată dintr-o anexă a Muzeului “Petru Poni”.Casa stă să cadă, lucrurile sunt depozitate în pungi şi atârnate prin copaci, iar toaleta se află în curte.

În această locuinţă, în urmă cu opt ani, cei doi părinţi au trecut printr-o dramă, pierzându-şi într-un incendiu două fetiţe, care fuseseră lăsate singure acasă, în timp ce ei se aflau cu un al treilea copil la spital. Cele două fetiţe au fost găsite de medici intoxicate cu monoxid de carbon. Copilele de 4 şi de 7 ani erau îmbrăţişate sub o plapumă. Ieşeanca mai are doi copii, de îngrijirea cărora se ocupă bunicul matern din Răducăneni, tatăl victimei.


    Casa sărăcăcioasă în care îşi duceau traiul cei trei membri ai familieiFoto:
Casa sărăcăcioasă în care îşi duceau traiul cei trei membri ai familieiFoto:

Oamenii din apropiere care au cunoscut-o pe Iulia Mardare au povestit că era o femeie retrasă. După tragedia din 2009, femeia abia dacă mai ieşea din casă. Doar după naşterea ultimei copile, în vârstă de 3 ani, mama ieşea mai des din casă. „Noi o cunoaştem fiindcă aici venea ca să cumpere câte ceva de mâncare. Din câte ştiu, numai tatăl lucra şi mai aveau alocaţia fetei, altfel nu aveau nici un ajutor. Nu ştiu cum au rezistat frigului toată iarna. Acolo n-au căldură, n-au nimic“, spune o vânzătoare de la un magazin alimentar din spatele Colegiului „Mihai Eminescu“.Un  angajat al muzeului îşi aminteşte că, uneori, concubinul cerea voie să ia apă de la un robinet din curtea muzeului, fără să solicite alt ajutor: „Domnul lucrează zilnic şi ieşea mereu din curte, dar ea nu ieşea deloc. Foarte rar o vedeam mergând în oraş. Un coleg mai vechi mi-a spus că, după incendiul de acum câţiva ani, ea s-a retras complet. A intrat în depresie şi, probabil, asta a măcinat-o“.

Citeşte articolul complet pe adevarul.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net