Femeia jandarm bătută în Piața Victoriei și-a certat colegii: «Fraţilor, unde dracu' m-aţi dus?!»

Ultima actualizare:

    Femeia jandarm a fost cu greu scoasă din mâinile agresorilor Foto: Arhivă personală
Femeia jandarm a fost cu greu scoasă din mâinile agresorilor Foto: Arhivă personală

Jandarmerița bătută de huliganii care au instigat la violență în cadrul protestelor anti-guvernamentale din Piața Victoriei și-a apostrofat colegii de la Jandermerie, imediat după incident. Jandarmii care și-au lăsat colega în urmă, să fie bătută cu bestialitate de către protestatari, vor fi anchetați pentru a se stabili cu exactitate împrejurările nefericitei situații.

Jandarmerița bătută de huligani și-a certat colegii, imediat după ce a scăpat din mâinile agresorilor. Un nou filmuleț de la protestele de vineri seară, 10 august, au făcut înconjurul internetului, după ce în imagini se poate observa cum femeia jandarm bătută de către manifestanți este scoasă din mulțime de către colegii ei și ajutată să poată merge. 

În filmarea obţinută de site-ul Libertatea se poate observa cum tânăra în vârstă de 23 de ani era flancată de doi colegi, la scurt timp după ce a fost agresată, și mergea pe picioarele ei, cu greu însă, în urma loviturilor încasate. Din filmare se poate observa reacția femeii care a fost lăsată în urmă de colegii ei, aceasta certându-i pe cei doi jandarmi care erau de față. „Fraților, unde dracu' m-ați dus?!”, i-a întrebat tânăra, retoric. Jandarmerița a fost internată în spital în noaptea de vineri spre sâmbătă. Potrivit medicilor, leziunile suferite nu i-au pus viaţa în pericol, așa cum a susținut purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Marius Militaru. Tânăra va mai rămâne internată în spital, urmând să i se facă o nouă tomografie în cursul zilei de luni, conform celor de la Adevarul.ro 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net