Femeie atacată de maidanezi la mormântul soţului

Ultima actualizare:

    Câinii au atacat mai mulţi oameni în acea zonă
Câinii au atacat mai mulţi oameni în acea zonă

O femeie de 64 de ani din Braşov a fost atacată de câini în timp ce punea flori şi lumânări în cimitir, la mormântul soţului. Ea se afla împreună cu fiica ei, care se dusese să aducă nişte apă. În acel moment, maidanezii au atacat-o.

Femeia s-a ales cu multiple răni la mâini şi la picioare, iar acum are nevoie de o intervenţie chirurgicală, transmite adevarul.ro. Situaţia ar fi putut fi mult mai gravă dacă fiica ei nu s-ar fi întors la timp şi nu ar fi pus câinii pe fugă.

"M-a rupt toată. Mi-a rupt degetele. Mă omora dacă nu era fata mea. Am fractură deschisă şi am nevoie de o operaţie", a povestit victima, citată de stirileprotv.ro.

Femeia susţine că animalul aparţine groparului cimitirului şi a depus o plângere la poliţie. Acuzatul susţine însă că animalele sale sunt legate şi că femeia a fost atacată de un maidanez. El este însă contrazis de alţi oameni. „Mereu sunt câini acolo. Nu sunt întotdeaua legaţi. Şi eu am fost nevoit să dau cu sapa după ei. Nu e prima dată când atacă oameni", a spus Mihai Pârvu.

image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net