Femeie bătută, înjunghiată și rasă în cap de iubitul său. De ce a recurs la acest gest

Ultima actualizare:

    Foto: shutterstock
Foto: shutterstock

Gelozia unui gălățean era să ducă la un final tragic! Supărat pe iubita sa, bărbatul i-a aplicat o corecție de neimaginat pentru zilele noastre. A bătut-o, a înjunghiat-o și a ras-o în cap!

Femeia de 31 de ani a fost ”pedepsită” de partenerul de viață, alături de care trăia de 12 ani, pentru că acestuia i s-a părut că un alt bărbat i-ar fi făcut cu ochiul. Și nu oriunde, ci la un priveghi din localitatea Toflea, unde locuiesc și cei doi. Ambii au mers să aducă un omagiu persoanei decedate, iar de acolo a pornit scandalul.

Ajunși acasă, între cei doi a izbucnit cearta! Bărbatul nu a stat prea mult la ”discuții” și s-a hotîrât să-I dea o lecție pe care să o țină minte toată viața. „Victima a fost lovită cu pumnii, înjunghiată cu cosorul, obiect pe care agresorul l-a folosit și pentru a o rade pe cap. De asemenea, victima suferit o fractură deschisă, după ce a fost lovită cu o bâtă. Medicii legiști au apreciat că are nevoie de 25-30 de zile de îngrijiri medicale, gravitatea leziunilor impunând totodată încadrarea juridică a faptei ca tentativă de omor asupra unui membru al familiei”, a explicat procurorul Liliana Istrate, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, pentru viata-libera.ro

Victima nu a depus plângere penală    

Femeia a ajuns la spital mai mult moartă decât vie, medicii luptând pentru viața ei. Cu toate acestea, nu ar vrea să își vadă iubitul în pușcărie, astfel că nu a depus plângere împotriva lui. Însă, pentru că procurorii au apreciat că viața femeii a fost pusă în pericol, bărbatul agresor a fost reținut și apoi arestat pentru 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat, va sta după gratii cel puțin cinci ani. 

Citește și: 

Femeie bătută cu brutalitate de soţ, pe stradă. „Nu a lăsat-o să urce în taxi, ci a tras-o afară şi a lovit-o“

Femeie bătută de un șofer în plină stradă. Reacția operatoarei 112: «Vorbești ca ciorile. Du-te dracu!»

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net