Femeie împușcată în cap, din greșeală, de polițiști

Ultima actualizare:

    O femeie a fost împușcată în cap de polițiști, din greșealăFoto Pixabay.com
O femeie a fost împușcată în cap de polițiști, din greșealăFoto Pixabay.com

O femeie a fost împușcată în cap din greșeală de către polițiști. Aceștia încercau să oprească un șofer care nu oprise la semnalul polițiștilor, însă au împușcat în zona capului o trecătoare.

O femeie în vârstă de 59 de ani a fost împușcată în cap de polițiști, din greșeală, în Mureș. Oamenii lgii au folosit arma în timp ce încercau să oprească un șofer care nu reacționase la semnalul lor. Ea a fost transportată de urgență la Spitalul Clinic Județean Cluj, la secția de neurochirurgie. I se acordă îngrijiri medicale de specialitate, potrivit digi24.ro.

Comunicatul transmis de Poliția Română

„La data de 8 februarie a.c., în jurul orei 19.50, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Reghin a efectuat semnal regulamentar de oprire unui conducător auto aflat în trafic. Acesta nu a oprit la semnalul polițiștilor și și-a continuat deplasarea. Din acest motiv, polițiștii rutieri au plecat în urmărirea autoturismului, care a fost dat în consemn polițiștilor din cadrul Sectiei de Poliție Rurală nr. 6 Brâncovenești, întrucât se îndrepta în direcția respectivă. Ulterior, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Brâncovenești au depistat în trafic, pe raza localității Aluniș, autoturismul în cauză, efectuând și ei semnal regulamentar de oprire, însă nici de această dată conducătorul autoturismului nu s- a conformat. Având în vedere cele precizate, un polițist din cadrul secției respective a efectuat foc de armă asupra autoturismului în cauză. În urma uzului de armă, un glonț a lovit, în zona capului, o femeie, de 59 de ani, din localitatea Aluniș, care se afla în zona respectivă, în calitate de pieton. În acel moment, polițiștii Secției Rurală de Poliție nr. 6 Brâncovenești au abandonat urmărirea autoturismului în cauză și acordat primele îngrijiri medicale femeii, solicitând, totodată, intervenția unei ambulanțe la fața locului. Ulterior, victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Mureș, fiind apoi transferată la Spitalul Clinic Județean Cluj- Clinica de Neurochirurgie, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Reghin au continuat urmărirea autoturismului, care a fost oprit în localitatea Răstolița, iar conducătorul auto a fost identificat, fiind aplicate măsurile legale. În cauză se efectuează cercetari pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au dus la producerea incidentului”, transmite Poliția Română, într-un comunicat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net