Femeie însărcinată în luna a opta, în stare gravă după ce ar fi fost incendiată de concubin

Ultima actualizare:

    Prima victimă a accidentului aviatic a ajuns la spital împachetată în folie
Prima victimă a accidentului aviatic a ajuns la spital împachetată în folie

O femeie însărcinată în luna a opta din judeţul Bacău a ajuns în stare gravă la Spitalul de Chirurgie Plastică şi Arsuri din Capitală, ea spunându-le medicilor de la ambulanţă că a fost incendiată de către concubinul său. Acesta susţine însă că femeia şi-ar fi dat foc singură relatează corespondentul Mediafax

Femeia, în vârstă de 37 de ani, din localitatea băcăuană Mărgineni, a fost preluată de o ambulanţă de la locuinţa sa, miercuri seară, având arsuri pe torace şi abdomen. Din cauza arsurilor grave pe care le avea, femeia, care este însărcinată în luna a opta, a fost transportată la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică şi Arsuri din Bucureşti.

Potrivit procurorilor Parchetului Bacău, femeia a spus echipajului medical al ambulanţei ajunse la faţa locului că ar fi fost stropită cu benzină de către concubinul său, care i-ar fi dat foc apoi.

Bărbatul a susţinut, însă, că femeia s-ar fi stropit singură cu benzină, după care s-a autoincendiat, în faţa lui şi a celor doi copii ai lor, cărora le-ar fi spus că recurge la acest gest pentru a-i face să sufere.

"Deocamdată este foarte greu de stabilit adevărul pentru că există două declaraţii contradictorii. De fapt, varianta susţinută de femeie nu şi-o asumă nimeni dintre cadrele medicale care au intervenit la caz. Cercetările vor continua în acest caz, va fi din nou reaudiat bărbatul, urmând să fie făcut inclusiv testul poligraf", a declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX, prim-procurorul Parchetului Tribunalului Bacău, Felix Bănilă.

Potrivit acestuia, bărbatul de 31 de ani a fost cel care a intervenit primul şi acoperit cu o pătură corpul femeii, pentru a stinge focul, după care a sunat la numărul de urgenţă 112

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net