Femeie săltată de poliţişti. Era în depresie din pricina izolării în casă

Ultima actualizare:

    O femeie aflată în izolare a suferit o cădere nervoasă, a fost luată de poliţişti şi băgată cu forţa în maşina de poliţieFoto: captură Facebook
O femeie aflată în izolare a suferit o cădere nervoasă, a fost luată de poliţişti şi băgată cu forţa în maşina de poliţieFoto: captură Facebook

O femeie aflată în izolare a suferit o cădere nervoasă, a fost luată de poliţişti şi băgată cu forţa în maşina de poliţie. Femeia a făcut depresie din pricina izolării în casă.

O femeie aflată în izolare, care a suferit o depresie din pricina izolării în casă, a fost luată de poliţişti şi băgată cu forţa în maşina de poliţie, scrie adevarul.ro.

Filmarea circulă pe Facebook şi arată o femeie din Bucureşti pe stradă, care clachează şi face o criză de nervi, iar familia încearcă să o ducă în casă. Minute în şir ea s-a “luptat” cu cinci poliţişti şi două cadre medicale de la Ambulanţă.

La faţa locului a venit un echipaj de Poliţie, apoi încă unul şi poliţiştii au început să tragă de femeie ca să o urce în maşină. Unii poartă măşti şi mănuşi de protecţie, alţii nu.

Ea începe şi strigă după ajutor, moment în care este luată de poliţişti şi împinsă cu forţa în maşină.

Întâmplarea a avut loc în Bucureşti, pe Bulevardul Mihai Bravu, în apropierea Secţiei 8 de Poliţiei, după cum identifică unii dintre internauţi. În 48 de ore, filmarea a fost văzută de peste 300.000 de internauţi.

Conform procedurii, cine nu respectă regimul de autoizolare impus de autorităţi va fi internat într-un spaţiu de carantină, care este păzit de jandarmi.

Citeşte şi:

Klaus Iohannis, mesaj pentru români: "Vom lua măsuri și mai dure pentru limitarea răspândirii virusului"

LIVE CORONAVIRUS ROMÂNIA. 576 de persoane infectate, cinci decese, 73 de cazuri vindecate

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net