Festival de Folk la Costineşti

Ultima actualizare:

    Emeric  Imre
Emeric Imre

Săptămâna viitoare, pe 10 şi 11 august, la Costineşti are loc a doua ediţie Folk Fest Remember. Pe o scenă amplasată vizavi de Teatrul de Vară, la doar 300 de metri de mare, vor urca nume mari ale folk-ului românesc.

Vineri, în prima zi, vor cânta Mircea Vintilă şi Trupa Brambura, Alexandru Andrieş, Emeric Imre&Jimi El Laco, Daniel Iancu&Costel Pătrăşcan şi Marius Matache. Sâmbătă, pe scenă vor urca Nicu Alifantis&ZAN, Florin Chilian, Mike Godoroja&Blue Spirit, Magda Puşcaş&Sorina Bloj şi Dinu Olăraşu. Preţul unui bilet este de 50 de lei. 

Taxi cântă la Bistriţa

simeon stalpnicul png

În perioada 10-12 august, la Bistriţa-Năsăud, are loc Way Too Far Rock Festival, prescurtat WTF. Este un eveniment care îşi propune să ofere publicului o experienţă muzicală completă, prin îmbinarea mai multor genuri rock. Pe scenă îşi vor da întâlnire artişti consacraţi ai momentului. Taxi, Vița de Vie, Grimus, Altar, Celelalte Cuvinte, Byron, Omul cu Șobolani, The EMP, TREES Orchestra, Andrew McGuinnness, 7 Pași, Iarba Fiarelor, Coma sunt doar câţiva dintre artiştii care vor încinge atmosfera.

Evenimentul dispune de un spaţiu vast de desfăşurare, în apropierea aerodromului, cu zonă de camping temporară, dotată cu toate utilităţile. Mai mult decât atât, spectatorii vor putea admira concertele de la înălţime, dintr-un balon cu aer cald, ancorat în zonă. Biletul pentru o zi costă 50 de lei, iar abonamentul costă 90 de lei, el incluzând acces general pe tot parcursul festivalului şi camping.

Intrare liberă la concertul Direcţia 5

simeon stalpnicul png

Direcţia 5 revine pe 6 august cu încă un show incendiar pe terasa Berăriei H din Bucureşti. “În fiecare luni, prelungim distracţia din weekend cu muzică live, mâncare bună şi băuturi cu măsură. Ai o mulţime de motive să-ţi începi săptămâna într-un mare fel. Concertul Direcţia 5 are loc în aer liber, pe terasă. În cazul în care vremea nu ţine cu noi, distracţia se mută în interior”, anunţă organizatorii. Accesul este gratuit. 

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net