Festivalul Neversea 2021, amânat pentru anul viitor. Explicațiile organizatorilor

Ultima actualizare:

    Festivalul Neversea 2021 a fost anulatfoto: Facebook
Festivalul Neversea 2021 a fost anulatfoto: Facebook

Veste proastă pentru cei care așteptau, luna aceasta, să danseze pe Litoral, la festivalul Neversea, ediția 2021. Organizatorii au anunțat că evenimentul a fost amânat pentru 2022, din cauză că timpul de organizare, în actualele condiții de pandemie, a fost mult prea scurt.

Festivalul Neversea, ediția 2021, ar fi trebuit să se desfășoare în perioada 8-11 iulie, pe plaja din Constanța, după cum au anunțat organizatorii încă din luna decembrie a anului trecut. Iată că aceste date nu mai sunt valabile, iar evenimentul a fost amânat pentru anul viitor.

Potrivit unui mesaj postat vineri pe Facebook, ”din cauza timpului extrem de scurt pentru organizarea festivalului în actualele condiții de pandemie, am fost nevoiți să luăm cea mai dificilă decizie de până acum. După o analiză atentă a opțiunilor noastre, printre care s-a numărat și mutarea Neversea în toamnă, am decis să nu obligăm pe nimeni să facă vreun compromis în privința experienței avute - fie el spectator, membru al echipei tehnice sau artist”.Organizatorii spun că au ”făcut tot ce le-a stat în putință (și chiar mai mult)” pentru ca evenimentul să se țină anul acesta, însă au fost nevoiți să renunțe. Cei care și-au cumpărat deja bilete pentru Neversea 2021 vor fi informați prin email în privința opțiunilor lor, se mai spune în mesaj.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net