Festivalul Neversea a fost reprogramat. Când va avea loc

Ultima actualizare:

    Festivalul Neversea, reprogramat tot în acest an la o dată care va fi anunțată ulterior
Festivalul Neversea, reprogramat tot în acest an la o dată care va fi anunțată ulterior

Festivalul Neversea a fost reprogramat în contextul restricțiilor impuse de pandemia de Covid. Biletele și abonamentele rămân valabile

Festivalul Neversea, care urma să aibă loc în luna iulie pe plajă la Constanţa, va fi reprogramat tot în acest an, însă data nu a fost stabilită încă, au anunțat miercuri organizatorii, citați de Hotnews.

Festivalul Neversea a fost reprogramat. Anunțul organizatorilor

"Cu mare tristețe, suntem nevoiți să acceptăm realitatea faptului că, deși există soluții de a organiza evenimentul în siguranță, nu ne putem întâlni la data stabilită, pentru că, din păcate, normele actuale nu ne permit acest lucru. Nu renunțăm la dorința de a realiza o nouă ediție, însă avem nevoie de garanția autorităților că normele vor fi schimbate, după cum au promis, măcar începând cu 1 August. Astfel, menținem o legătură permanentă cu autoritățile pentru a face tot ce este posibil înspre revederea noastră în acest an. La fel de nerăbdători și dornici să fim din nou împreună la cel mai iubit festival de la malul Mării Negre, sunt și sutele de artiști și DJ-i, cei peste 500 de furnizori și 9000 de colaboratori care lucrează pentru a face fiecare ediție mai bună decât cea precedentă", au anunțat, miercuri, pe Facebook, organizatorii Neversea.

Ce se întâmplă cu biletele

Organizatorii Neversea au mai precizat că biletele și abonamentele rămân valabile pentru data reprogramată. De asemenea, vor reveni cu informații actualizate atât despre noua dată, cât și despre bilete, abonamente și opțiunile de refund.

Premierul Florin Cîțu a anunțat de mai multe ori că, deși au fost ridicate o parte dintre restricții și urmează o nouă etapă de relaxare de la 1 iunie, marile festivaluri, precum Untold și Neversea, vor putea fi organizate, cel mai probabil, după 1 august.

Luni, organizatorii Festivalului Electric Castle au anunțat că evenimentul nu va avea loc nici în acest an, ediția a opta fiind amânată pentru 2022.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net