Fetele de la Click! Models au învins canicula

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Arşiţă mare, dom'le! Pe bulevard, în centrul Bucureştiului, termometrele s-au blocat la 38º C. Iată cum înfruntă cuptorul frumoasele de la Pagina 3 - Click! Models.

Soarele arzător a împărţit România în trei zone clare: vestul se topeşte, centrul ţării arde mocnit sub temperaturile specifice codului galben, iar estul se bucură de o vară normală. Click! le-a contactat pe cele mai frumoase fotomodele de la Click! Models. Scopul nostru: să aflăm unde se ascund de arşiţă. Prima a fost Beatrice Solomon, de 27 de ani.

Ana Moise: Fotomodel Click! Models. 27 de ani. Se răcoreşte la piscină

simeon stalpnicul png

Cu un glas timid şi simpatic, Beatrice ne-a răspuns chicotind drăgălaş: „Sunt prinsă în Bucureşti cu treabă. Dar mă răcoresc sub aerul condiţionat zburând cu gândul la o insulă pustie, sub un palmier". Anda Manafu, de 27 de ani, era deja cu un picior la mare. Chicotind şăgalnic, ea ne-a dezvăluit că am sunat-o la fix.

„Azi plec la mare împreună cu o prietenă. De abia aştept să stau pe plajă pe un şezlong, să admir valurile şi să mă răsfăţ cu o bălăceală binemeritată. E prima evadare la mare din acest an şi va fi senzaţională", ne-a zis Anda ştrengăreşte.

Pentru Ana Moise, de 27 de ani, „nimic nu se compară cu secundele petrecute la piscină! Te relaxezi bronzându-te, iar când razele soarelui devin prea obraznice, poţi plonja oricând în apa călduţă, să înoţi puţin", ne-a şoptit pe un ton simpatic Ana.

Beatrice Solomon: Fotomodel Click! Models. 27 de ani. Visează că e pe o insulă, în mijlocul oceanului

simeon stalpnicul png

Ne coacem la 40 de grade Celsius!

Căldura insuportabilă ne va chinui şi azi, spun meteorologii. Astfel, "Codul portocaliu" este în vigoare pentru judeţele din vestul ţării (Satu Mare, Bihor, Arad, Timiş, Caraş Severin şi Mehedinţi), unde temperaturile urcă, din nou, la 40 de grade, iar disconfortul termic va fi accentuat.

De asemenea, este „Cod galben" de caniculă în judeţele: Maramureş, Sălaj, Bistriţa Năsăud, Cluj, Mureş, Alba, Hunedoara, Sibiu, Gorj, Vâlcea, Argeş, Dâmboviţa, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov şi în municipiul Bucureşti. În aceste zone, vor fi până la 36 - 37 de grade. De mâine, căldura se mai domoleşte, iar maximele nu vor mai depăşi 36 de grade. Duminică, temperaturile vor mai scădea puţin, iar maximele se vor încadra între 26 şi 34 de grade.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net