Feteşti, oraşul în care primăria “stă” la bloc

Ultima actualizare:

    În primărie se intră prin scara bloculuiFoto: "Adevărul"
În primărie se intră prin scara bloculuiFoto: "Adevărul"

Edilul din Feteşti şi angajaţii din subordine lucrează în apartamente cu două sau trei camere, nu în birouri! Primăria este chiriaşă într-un bloc cu patru etaje, care aparţine Căilor Ferate Române. Întreaga administraţie locală a părăsit vechiul sediu, întrucât clădirea se află pe lista obiectivelor cu bulină roşie.

Blocul în care îşi are sediul Primăria Feteşti se află aproape de ieşirea către Ţăndărei. În primărie se intră prin scara blocului, iar la avizier, locul listei cu datornicii la întreţinere a fost luat de anunţurile de interes local. La etajul unu se află câteva birouri ale angajaţilor de la Gara Feteşti, iar etajele doi, trei şi patru sunt închiriate administraţiei locale. Angajaţii îşi desfăşoară activitatea în apartamente decomandate de două sau de trei camere. La etajul doi funcţionează Direcţia de Taxe şi Impozite Locale, la etajul trei se află biroul primarului, iar etajul patru găzduieşte Serviciul de Asistenţă Socială şi Serviciul de Urbanism.Contribuabilii, în special cei în vârstă, reclamă faptul că sunt nevoiţi să urce şi să coboare scările de fiecare dată când vin cu probleme la primărie. „Mi-e greu să urc atâtea etaje, dar ce să fac? N-am încotro”, se plânge un domn de 67 de ani. Vera Vasile, o bătrână care are probleme cu un teren, a venit să le ceară explicaţii funcţionarilor de la Urbanism, fiind nevoită să meargă la ultimul etaj. „Mă dor picioarele şi am urcat scările astea până mi-a venit rău. De o săptămână vin întruna la primărie. Îşi bat joc de noi”, spune, revoltată, pensionara. „E greu şi pentru noi, şi pentru contribuabili”, a recunoscut Gheorghe Catrinoiu, edilul din Feteşti.   

Clădirea în care şi-a desfăşurat Primăria Feteşti activitatea vreme de peste 20 de ani a fost declarată imobil cu risc seismic ridicat încă din 2008, aşa că angajaţii au fost obligaţi să se mute.

Vezi mai multe imagini pe adevarul.ro

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net