Fetiţa de 11 ani omorâtă de pedofilul olandez, condusă pe ultimul drum de familia devastată de durere

Ultima actualizare:

    Adriana, înmormântată joi (26 septembrie) la Gura Şuţiifoto: captură video Antena 3
Adriana, înmormântată joi (26 septembrie) la Gura Şuţiifoto: captură video Antena 3

Zi tristă în Gura Şuţii. Adriana Mihaela Fieraru, copila de 11 ani, ucisă de pedofilul olandez este condusă pe ultimul drum de părinţi, rude şi oamenii din sat. O durere apăsătoare o macină pe mama fetiţei, care povestea că cea mică ar fi fost învăţată de mică să nu accepte cadouri de la persoane străine care vor să îi facă rău.

Curtea familiei Adrianei Mihaela Fieraru, copila de 11 ani din Gura Șuții, ucisă de un olandez, a devenit neîncăpătoare joi în jurul 13.00 când oamenii s-au strâns pentru a o conduce pe ultimul drum pe fetiţă.  Sfâșiată de durere, mama fetiţei le povestea celor veniţi să-şi ia rămas bun de la Adriana că fetiţa a fost învățată de mică să nu accepte cadouri de la persoane străine care vor să îi facă rău.

Maşina care a transportat sicriul Adrianei
Maşina care a transportat sicriul Adrianei

“Mămicuţă, dacă opresc maşini, cineva să te întrebe - unde şade cineva, vino să îţi dau ceva, să nu te duci lângă maşini! Nu, mama, nu mă duc! “Nu s-a dus copilul după mâncare sau după dulciuri”, a declarat şi la Pro TV, Angela Stoica, mama fetiţei ucise.

Îndurerați, colegii i-au purtat fotografia fetei pe ulițele din Gura Șuții, zeci de persoane aflându-se în spatele maşinii care trabsporta sicriul fetiţei.

Deşi localnicii spun că nu au auzit niciun ţipăt în momentul răpirii, este posibil ca fetiţa să fi opus rezistenţă agresorului.

În urma tragediei de la Gura Șuții, unde Mihaela Fieraru, fetița de 11 ani, a fost găsită decedată după ce a dispărut chiar în drumul de la școală spre casă, viața comunității a fost dată peste cap. Părinții sunt speriați și se tem pentru viețile copiilor, iar micuții au refuzat să meargă la școala din sat luni. 

Preoţii care au oficiat slujba de înmormântate a fetiţei
Preoţii care au oficiat slujba de înmormântate a fetiţei

Johannes Visscher s-a sinucis în Olanda, intrând cu mașina într-un camion, după ce a aflat că era principalul suspect al crimei din Dâmbovița.

Ce scrie presa din Olanda despre crima de la Gura Şuţii

Presa olandeză relatează despre cazul Johannes Visscher, un bărbat de 47 de ani cel care  a omorât o fetiţă în localitatea Gura Şuţii. Potrivit unor surse, suspectul a părăsit România. „Din ce se ştie, principalul suspect a părăsit România", precizează site-ul AD.nl.

Joi, o publicație locală a prezentat imagini cu suspectul cazului din 2016, iar reprezentanții Poliției Române spun că nu pot confirma la acest moment că este vorba despre cetățeanul olandez și se fac verificări.

Este vorba despre o fetiță care ar fi fost agresată, în 2016. "În iunie 2016, o minoră de 8 ani, din comuna Horlești, a fost agresată sexual de un bărbat, dosarul a fost preluat de Serviciul de Investigații Criminale, au făcut tot ce se putea face. Dosarul era cu autor necunoscut. În 2018 s-a solicitat ajutorul populației pentru a afla ce s-a întâmplat”, a declarat Beatrice Romanescu, purtător de cuvânt al Poliției Iași, citată de Mediafax.

Bună Ziua Iași a prezentat joi imagini de pe camere de supraveghere care indică suspectul din 2016. Potrivit sursei citate, între 13 și 16 iunie 2016 olandezul s-ar fi aflat la Iași, de unde a plecat la Viena.â

Citeşte şi:

Totul despre monstrul olandez care a îngrozit România. Bărbatul care a ucis-o pe Mihaela a fost internat la Psihiatrie

Traseul din Romania a lui Johannes Visscher, olandezul care a ucis fetita de la Gura Șuții, refacut pas cu pas

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
cuplu cearta jpg
ploi jpeg
bar g712d79cb7 1920 jpg
fabrica 2 1600x1000 jpg
Papanasi png
Vipera neagră Foto Adrian Florin Vrăbiescu (2) jpg
Carne de pui jpg
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net