Fetiță de 12 ani, aproape răpită de pe stradă de doi bărbați, în Bistrița! A fost salvată de niște muncitori

Ultima actualizare:

    Masina suspecțilorFoto: mesager24.ro
Masina suspecțilorFoto: mesager24.ro

Caz șocant în la Nimigea de Jos! O fetiță de 12 ani a fost luată pe sus de pe stradă de doi bărbați cu o mașină albă, în Bistrița. Copila a fost bruscată de agresori care au încercat să o urce cu forța în autoturism, miercuri dimineață (7 octombrie).

Suspecții au încercat să răpească o fetiţă de 12 ani din satul Nimigea de Jos, în tip ce copila mergea la școală. Poliția este în alertă și îi caută pe cei doi. Incidentul a avut loc în jurul orei 7.40, la intersecția Drumului Gării cu Drumul Județean 172, atunci când fetița, elevă în clasa a VI-a, s-a trezit bruscată și luată pe sus de doi bărbați coborâțidintr-o mașină de culoare albă. Cei doi ar fi fost agresivi cu ea și ar fi încercat să o urce cu forța în autoturism, potrivit mesager24.ro. Marele noroc al fetiței a fost faptul că în ajutor i-au sărit niște muncitori care mergeau la lucru la ora respectivă.

Mașina suspecților ar avea numere de București

Primarul comunei, Mircea Runcan, spune că mașina suspecților ar fi un Ford Mondeo cu numere de București. Poliţiştii încearcă acum să dea de urma agresorilor și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările și scopul în care a fost abordată minora.

"Aceștia, văzând ce se întâmplă, și auzind strigătele de ajutor ale elevei, au sărit imediat pentru a o salva, iar cei cei doi bărbați suspecți au demarat în trombă și duși au fost.

De menționat faptul că incidentul s-a petrecut la intersecția Drumului Gării cu Drumul Județean 172. Am identificat mașina pe camerele video ale primăriei și acum polițiștii au deschis o anchetă.", a declarat primarul, pentru sursa citată mai sus.

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net