Fetița Elenei Udrea a împlinit 2 ani. Iată cum a fost la petrecere! Mama și fiica, în ținute identice, de peste 3000 €

Ultima actualizare:

    Elena Udrea și fetița ei, Eva Maria, au purtat rochii identice la petrecere
Elena Udrea și fetița ei, Eva Maria, au purtat rochii identice la petrecere

Elena Udrea este în culmea fericirii. Fetița ei, Eva Maria, a împlinit astăzi, 20 septembrie, 2 ani. Cele două au purtat la petrecere rochi cusute din același material, cu celebrul imprimeu cu trandafiri tropicali, al casei de modă D&G. Și încălțările se asortează perfect. Mama poartă pantofi, iar copila sandale. Ținutele celor două depășesc 3000 de euro.

Mica blondină cu ochii albaștri i-a transformat cu totul viața Elenei Udrea. A născut-o departe de țară, în Costa Rica, acolo unde fugise ca să scape de pedeapsa definitivă de 6 ani de pușcărie pe care o primise în dosarul „Gala Bute”. 

Petrecere pentru Eva Maria. Fetița Elenei Udrea a împlinit 2 ani. ”La mulți ani, minunea mea”!

S-a chinuit ani de zile să rămână însărcinată, a făcut tratamente serioase și, iată, că atunci când i-a fost mai greu, minunea a venit în viața sa.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov sunt niște părinți tare fericiți
Elena Udrea și Adrian Alexandrov sunt niște părinți tare fericiți

Acum, la 47 de ani, fostul ministru al Turismului este mama Evei Maria, care astăzi, 20 septembrie, a împlinit 2 ani. În cinstea micuței, părinții au organizat o petrecere într-o grădină privată, cu decoruri speciale, flori și multe prăjituri.

”La mulți ani, minunea mea! Îți mulțumesc pentru că m-ai ales pe mine și îi mulțumesc în fiecare zi lui Dumnezeu că mi te-a adus. Îți doresc să crești sănătoasă și fericită! Mami și tati te iubesc și îți sunt alături în fiecare clipă”, a postat Elena Udrea pe pagina sa de Facebook. 

Elena Udrea, rochie identică cu cea a fetiței sale, Eva Maria 

Celebra blondă a vrut să se asorteze perfect cu fetița ei, astfel că pentru aniversare a comandat rochii pentru amândouă din același material cu trandafiri roz. Și încălțările sunt identice. Rochiile și încălțămintea sunt semnate Dolce & Gabbana, celebra casă de modă italiană fiind una dintre cele mai exclusiviste din lume. Pe site-ul oficial al brand-ului, rochia Elenei Udrea costă 2.000 de euro, iar cea a fetiței, 350 de ero. Pantofii cu toc ai mamei sunt 700 de euro, iar săndăluțele fiicei, "doar" 200 de euro.

Eva Maria are rochiță, dar și costum de baie cu același imprimeu: trandafiri roz
Eva Maria are rochiță, dar și costum de baie cu același imprimeu: trandafiri roz

Adrian Alexandrov, 33 de ani, logodnicul Elenei, a fost și el în ton cu fetele din viața lui și s-a îmbrăcat cu o cămașă roz din in, pantaloni albi și s-a încălțat cu mocasini tot într-o nuanță de roz mai închis.

Elena Udrea, despărțită de copil când abia îl născuse

Eva Maria s-a născut în Costa Rica, pe 20 septembrie 2018. La două săptămâni după ce a fost adusă pe lume a fost despărțită de mama ei.

Pe 4 octombrie 2018, Elena Udrea a fost reținută pe stradă, de polițiștii de Interpol,din luxosul cartier din San Jose în care locuia. Se afla la plimbare cu fetița și cu mama ei.

Din acel moment, timp de două luni nu a mai văzut-o. Însă, a reușit să fie alături de ea de Crăciun, iar de atunci sunt nedespărțite.

Procesul Elenei Udrea s-a reluat în iunie

Dar problemele fostei politiciene cu justiția nu s-au încheiat. Instanța Supremă a reuat pe 2 iunie judecarea recursului în casație al acestei și al fostului șef al Federației Române de Box, Rudel Obreja.

Concret un complet de cinci judecători judecă o cale extraordinară de atac introdusă dosarul în care cei doi au fost condamnați definitiv la pedepse de șase și respectiv cinci ani de închisoare cu executare.

Citește și: 

https://www.click.ro/news/national/elena-udrea-si-alina-bica-retinute-de-interpol-costa-rica

https://www.click.ro/news/national/elena-udrea-s-intors-romania-am-renuntat-de-bunavoie-la-statutul-de-refugiat-costa

https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-elena-udrea-senzatii-tari-la-padure-cu-iubitul-fiica-si-mama-eva-maria

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net