Fetiţă plimbată la şase spitale

Ultima actualizare:

    Părinţii Mariei  sunt disperaţi
Părinţii Mariei sunt disperaţi

Caz cutremurător! O copilă a fost trimisă la şase spitale din patru oraşe pentru analize, iar acum se află la Terapie Intensivă, în stare gravă. Mama fetiţei aşteaptă acum pe holurile Spitalului Judeţean din Craiova, sperând într-o minune. Micuţa de 3 ani suferă de gripă şi e ventilată mecanic.

Caracal - Slatina – “Marie Curie” (Bucureşti) – “Fundeni” (Bucureşti) - Caracal - Slatina - Boli Infecţioase Victor Babeş (Craiova) - Terapie Intensivă (Craiova)! Acesta este traseul parcurs de soţii Voinea, care încercau disperaţi să afle ce are copilul lor în vârstă de 3 ani. Oamenii au fost plimbaţi de la un spital la altul, iar într-un final au aflat că Maria are gripă. Drama a început acum trei săptămâni, când pe corpul fetiţei au apărut nişte pete, scrie adevarul.ro. “Noi suntem din Olt şi am mers la Caracal. 

M-au trimis la Slatina, mi-au dat un tratament, petele au început să se retragă. Fetiţa mea are Sindromul Down şi mereu am avut grijă. De data asta, am observat că era palidă şi m-am gândit să-i fac nişte analize”, povesteşte Paula Voinea. “Medicii de la Carcal m-au sfătuit să merg cu fetiţa la Bucureşti, pentru că îngeraşul meu are o problemă gravă”, spune mama. Pe 21 ianuarie, familia Voinea a ajuns la “Marie Curie”, în Capitală. “M-au ţinut 8 ore cu fetiţa pe holuri. Erau copii acolo, mulţi tuşeau. Fetiţa s-a jucat cu unii dintre ei. Într-un final, mi-au spus că micuţa mea e suspectă de leucemie acută. Am simţit cum cade cerul pe mine. Mi-au dat un bilet de trimitere către «Fundeni». Acolo s-au uitat pe acte, dar n-au vrut s-o interneze. Au spus că nu am trimitere de la medicul de familie”, oftează Paula Voinea. Distrusă, femeia şi-a luat copilul în braţe şi s-a întors acasă, în Olt. A luat trimiterea, hotărâtă să se întoarcă la Fundeni. Numai că, în timpul nopţii, copilul a făcut temperatură. S-a dus cu fetiţa la spitalul din Caracal, iar doctorii au trimis-o la Slatina. “Mi-au zis că are gripă, după ce i-au făcut testul. Apoi mi-au spus să caut preot, ca s-o împărtăşesc. A fost transferată la Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş din Craiova, apoi la Spitalul Judeţean Craiova, de pe 27 ianuarie, fiindcă starea ei s-a înrăutăţit”, încheie mama.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net