Fiica lui Dan Voiculescu, acuzată de complicitate la şantaj

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

 Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, are probleme cu legea. Ea a fost pusă sub acuzare de procurorii DNA pentru complicitate la şantaj în dosarul directorului Antena TV Group, Sorin Alexandrescu.

Cei doi s-au prezentat, ieri, la DNA pentru a da declaraţii în dosarul în care Alexandrescu este cercetat, pentru că l-ar fi şantajat pe administratorul RCS&RDS, Ioan Bendei, să semneze un contract de retransmitere prin satelit a programelor Antena TV.

Sorin Alexandrescu i-ar fi spus lui Bendei că, dacă nu încheie actul, va fi făcută o anchetă jurnalistică în care se va arăta că în 2009 a semnat un contract de 3,5 milioane de euro cu firma preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, pentru ca în schimb să obţină drepturile de transmitere a unor meciuri din cadrul Ligii I.

Din stenogramele interceptărilor telefonice, aflate la dosar, rezultă că Alexandrescu a vorbit despre acest subiect cu Camelia Voiculescu şi Dan Voiculescu.DNA a stabilit ieri ca Alexandrescu să fie cercetat în libertate, dar are interdicţie de a părăsi ţara, iar Camelia Voiculescu a fost pusă sub acuzare pentru complicitate la şantaj. Aceasta a precizat apoi, într-un comunicat, că "nu există nici un cap real de acuzare" împotriva sa sau a membrilor familiei sale.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net