Fiica lui Gheorghe Dincă, dezarmată de faptele oribile ale tatălui: «Să zicem că sunt fata unui criminal!»

Ultima actualizare:

    Daniela, fiica lui Gheorghe Dincă, a făcut cu noi declarațiiFoto: arhivă personală
Daniela, fiica lui Gheorghe Dincă, a făcut cu noi declarațiiFoto: arhivă personală

Percheziţiile continuă la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal, under suspectul se pare că ar fi ascuns probe importante în 23 de locuri din curte, pe care acum anchetatorii le verifică centimetru cu centimetru. Suntem în a patra săptămână de cercetări, timp în care familia suspectului nu a fost lăsată să ia legătura cu bărbatul de 66 ani care a spus că le-ar fi omorât pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu şi ulterior le-ar fi ars trupurile. Daniela Dincă, fiica lui Gheorghe Dincă, a făcut noi declaraţii despre tatăl ei.

Nu doar Gheorghe Dincă a fost audiat şi dus aproape zilnic din pentineciar la casa ororilor din Caracal. Familia şi vecinii au trecut şi ei pe la poliţie. Fiica principalului suspect în cazul crimelor de la Caracal a declarat că nu ştie nimic din ceea ce se petrece, deoarece autorităţile nu le comunică nimic din anchetă. În plus, ea, fiu şi soţia presupusului criminal nu au fost lăsaţi să vorbească cu Dincă. Într-o intervenţie telefonică la România tv, Daniela Dincă a povestit cum a aflat ceea ce se petrece acasă.   

”Am avut un șoc când am aflat știrea. L-am sunat pe fratele meu. Am fost la Poliție. Am dat declarații. Am stat la dispoziția oamenilor legii. Am stat șase zile în permanență în secția de Poliție, dar și la DIICOT. Să zicem că sunt fata unui criminal. Nu am ales eu asta, nu este o situație pe care mi-o doresc. Dacă e adevărat că a făcut așa ceva, trebuie să plătească", a spus fata lui Gheorghe Dincă.

Daniela Dincă a povestit că în ziua în care a fost alertată de vecini a lucrat până târziu, sperând că nu este adevărat ce a auzit.  

"Vineri dimineaţa m-a sunat o cunoştinţă care stă acolo pe stradă care mi-a zus «trezeşte-te că la uşă la tatăl tău sunt maşini de poliţie şi televiziuni. Se spune că ar fi omorât pe cineva!». Am zis, uau! Cum, aşa ceva?!! Am pus mâna pe telefon şi l-am sunat pe fratele meu. În ziua aceea am muncit până târziu. Din presă am constatat că într-adevăar era poliţia acolo şi se vorbea de crimă. Noi aşteptăm să se finalizeze într-un fel ancheta şi atunci să vedem ce se întâmplă. Nouă nu ni s-a permis să vorbim cu el. Din anchetă nu ştim nimic. 

Omul pe care îl ştiu până la 19 ani, pentru că eu am fost crescută de bunicii din partea mamei, dar asta nu înseasmnă că m-a lipsit total din viaţă, nu avea cum... (n.r. să comită crimele). De aia am rămas surprinşi", a mai spus tânăra. 

Citeşte şi:

Fiica lui Gheorghe Dincă: «Dacă e adevărat ce a făcut, nu o să-l iert»

Fiica lui Gheorghe Dincă promite că va rupe tăcerea. Daniela susține că are multe de spus!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net