Fiica moartă după o ceartă, tatăl înecat în mare

Ultima actualizare:

    Medicii s-au chinuit  în zadar zeci de minute  să-l resusciteze  pe Ion EnescuCaptură: neptun tv
Medicii s-au chinuit în zadar zeci de minute să-l resusciteze pe Ion EnescuCaptură: neptun tv

Blestem în familia Anei, eleva din Mioveni care a decedat din cauza mamei vitrege.

Drama Anei (15 ani) a impresionat o ţară întreagă în iarna anului trecut. Şocată de faptul că şi-a găsit mama vitregă inconştientă, cu venele tăiate, fata a suferit o hemoragie internă şi a murit. Luni, la 6 luni de la tragedie, tatăl fetei a fost ucis de valurile învolburate ale mării.

Ion Enescu (44 de ani) a trăit şoc după şoc, în ultimii ani, iar apropiaţii vorbesc acum de un blestem care s-ar fi abătut asupra familiei lui. În urmă cu patru ani i-a murit soţia, iar el a rămas singur să o crească pe Ana, de la vârsta de 11 ani.

†Ana (15 ani)
†Ana (15 ani)

Ar fi făcut orice pentru ea, motiv pentru care, când a văzut că cea de-a doua lui soţie o urăşte pe Ana şi-i creează fetei numai probleme, a decis să divorţeze.Totul a dus însă la o nouă tragedie.

†Ion (44 de ani)
†Ion (44 de ani)

La 4 decembrie 2013, Luminiţa Enescu (46 de ani) şi-a tăiat venele când a auzit că bărbatul o părăseşte. Cea care a găsit-o într-o baltă de sânge a fost Ana.

Îngrozită de imagini, fata a făcut un şoc, a suferit o hemoragie şi a leşinat. Câteva ore mai târziu, Ion Enescu a ajuns acasă şi a trăit un coşmar. Le-a găsit pe amândouă inconştiente, pline de sânge, însă pentru Ana a fost prea târziu.

Era deja moartă. Soţia bărbatului însă a fost salvată la timp şi internată la Psihiatrie. Ion Enescu a suferit enorm după moartea fiicei sale. În ultima vreme dădea semne că şi-a revenit, iar luni a mers în concediu la Eforie Nord cu o femeie şi cu copiii acesteia. A intrat în mare să se răcorească, dar a fost luat de valuri chiar sub privirile îngrozite ale femeii. Medicii nu l-au mai putut salva.

Apropiaţii sunt convinşi că familia a fost blestemată, dar spun că s-a reunit acum, în Ceruri.

Au crezut că Ana a murit din cauza unei sarcini extrauterine

Poliţiştii au luat în calcul mai multe ipoteze în cazul morţii Anei Enescu. Iniţial, au crezut că mama vitregă i-a făcut rău şi apoi a încercat să se sinucidă. Şi asta pentru că femeia o găsea vinovată pe fată de neînţelegerile dintre ea şi soţul ei, iar acum era furioasă că bărbatul îi ceruse divorţul. Apoi, anchetatorii au susţinut că hemorogia Anei a fost provocată de o sarcină extrauterină de care fata nu ar fi ştiut. Ana nu avea însă iubit şi nici nu fusese gravidă vreodată. S-a stabilit ulterior că hemoragia a survenit în urma şocului puternic suferit.

image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net