Filmul crimei din Timiș. Suspectul și-a ales victimele la întâmplare

Ultima actualizare:

    Ionel Boldea a fost reținut pentru 24 de zile, sub acuzațiile de omor și tentativă de omorfoto: captură/Observator
Ionel Boldea a fost reținut pentru 24 de zile, sub acuzațiile de omor și tentativă de omorfoto: captură/Observator

Procurorii au refăcut filmul atacurilor comise miercuri de Ionel Boldea în zona orașului Făget din județul Timiș. Oamenii legii au ajuns la concluzia că bărbatul și-a ales victimele la întâmplare, agresându-i pe toți cei care i-au ieșit în cale. El consumase trei tipuri de droguri, între care cocaină.

Parchetul Tribunalului Timiș anunță, printr-un comunicat de presă, citat de Hotnews, că Ionel Boldea a fost reținut pentru 24 de ore pentru omor și tentativă de omor.

Filmul evenimentelor, descris de procurori

  • Miercuri dimineață, în jurul orei 08.00, Ionel Boldea s-a întâlnit în parcul din localitatea Făget cu un cuplu de persoane în vârstă (soț și soție - n.r.) pe care nu le cunoștea și, fără motiv, a început să le lovească în mod repetat cu pumnii și picioarele, precum și cu un corp contondent. Bărbatul lovit a decedat, iar soția sa a suferit leziuni grave, fiind dusă la spital, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale.
  • După comiterea faptelor, atacatorul a părăsit localitatea, deplasându-se cu o bicicletă până în satul Temerești, unde s-a întâlnit cu o persoană pe care, de asemenea, nu o cunoștea, începând să o lovească și pe aceasta cu pumnii și cu un băț, până când victima s-a prăbușit. Aceasta a suferit leziuni care i-au pus viața în primejdie și are nevoie de 50 de zile de îngrijiri medicale.
  • Suspectul și-a continuat deplasarea pe bicicletă, întâlnindu-se cu alte două persoane pe care nu le cunoștea și pe care, de asemenea, le-a agresat. Una dintre victime a suferit leziuni care necesită 25 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.
  • Atacatorul a fugit de la locul faptelor, însă fost prins în cursul nopții de miercuri spre joi în localitatea sa de domiciliu din apropierea orașului Făget.

Potrivit unor surse judiciare, în urma testului rapid pentru depistarea drogurilor făcut la Spitalul Municipal Timișoara a reieșit că Ionel Boldea ar fi consumat trei tipuri de droguri, printre care și cocaină. De altfel, apropiații spun că tânărul era cunoscut ca fiind consumator de droguri, dar și că este un individ periculos. Inițial, surse din rândul anchetatorilor, citate de Mediafax, susțineau că Ionel Boldea le-ar fi cunoscut pe cele două victime pe care le-a bătut în parcul din orașul Făget, care ar fi fost părinții fostei iubite a tânărului.

Ionel Boldea, prins de polițiști în apropiere de locuința sa

Bărbatul a fost prins miercuri noapte într-o mașină, în apropiere de locuința sa din satul Bichigi. Oamenii legii nu au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare pentru imobilizarea lui, pentru că bărbatul de 33 de ani nu a opus rezistență. El le-a spus polițiștilor că mergea spre casă să facă un duș. Boldea le-a mai declarat polițiștilor care l-au prins că totul s-a întâmplat din cauza unei ”icoane dintr-o cameră”, ”o icoană care efectiv m-a luat după ea”. ”Icoana care m-a scos afară din casă la șase dimineața ... o icoană de argint m-a scos afară din casă, m-a făcut să fac unele lucruri, să am o forță inumană. Am dat cu piciorul, am spart capul unei femei”.

Citește și:

Criminalul din Timiș era sub influența drogurilor în momentul atacului

O femeie a crezut că se urcă în Uber, dar a nimerit în mașina unui criminal! Cadavrul ei a fost descoperit la câteva ore

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net