Filmul „Singur acasă”, din nou în topul preferințelor publicului. Ce audiență a înregistrat

Ultima actualizare:

    "Singur acasă" a înregistrat din nou cea mai mare audiențăFoto: captură foto/Youtube
"Singur acasă" a înregistrat din nou cea mai mare audiențăFoto: captură foto/Youtube

În ultimul deceniu, celebra serie de filme „Singur acasă” a rulat aproape în fiecare an pe canalele de televiziune Pro Tv sau Antena 1. Credeți că publicul s-a suprasaturat de acest film difuzat de fiecare dată de sărbători? Audiențele înregistrare spun contrariul.

Filmul „Singur acasă”, primul din serie, a fost difuzat sâmbătă seara, 10 decembrie pe postul de televiziune Pro Tv și trebuie menționat că a „rupt” audiența. Potrivit Paginii de Media, la nivel național, peste 2,5 milioane de români s-au uitat aseară la celebrul film. Pe locul al doilea a fost Antena 1, unde 1,1 milioane de telespectatori s-au uitat la emisiunea „Te cunosc de undeva”.

La nivel urban, peste 1,2 milioane de orășeni s-au bucurat de filmul de comedie care deja a făcut istorie în industria cinematografică. Anul trecut,  la nivel național, Pro Tv a înregistrat o audiență asemănătoare, doar la nivel urban, procentul fiind ceva mai mic.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net