Vești bune de la Spitalul Elias unde filosoful Mihai Şora, în vârstă de 101 ani, se reface după operaţia suferită miercuri din cauza unor probleme la colecist. Medicul Silviu Negoiţă, purtătorul de cuvânt al unității medicale a declarat pentru news.ro, că în lipsa unor complicații de ultim moment, sâmbătă Șora va fi transferat pe Secția Boli Interne


"Domnul Şora este bine, se reface în limitele vârstei de 101 ani, este conştient, vorbeşte, nu au apărut complicaţii", a dat detalii medicul Negoiță conform news.ro.

 "Ne propunem ca mâine (sâmbătă, n.r) să-l transferăm pe secţie, pentru 3-4 zile, şi când va dori şi în funcţie de cum se va simţi, aici va avea un cuvânt de spus şi soţia, să meargă acasă", a adăugat reprezentantul unităţii medicale cu privire la externarea scriitorului. 

Luiza Palanciuc Şora, soţia filosofului, a transmis presei după intervenţia de miercuri că "doctorii au făcut un adevărat miracol". 

Mihai Şora a participat activ la protestele din ultima perioadă, care au avut loc în Piaţa Victoriei, devenind, aşa cum l-au numit jurnaliştii corespondenţi ai agenţiilor străine în România, "portavocea mobilizării societăţii civile" împotriva "abaterilor" guvernării din România

 
 
Loading...