Firma care a vândut pâine cu pliante pro-referendum, amendată cu 10.000 de lei

Ultima actualizare:

    Firma care a vândut pâine cu pliante pro-referendum, amendată de Protecția Consumatoruluifoto: Facebook
Firma care a vândut pâine cu pliante pro-referendum, amendată de Protecția Consumatoruluifoto: Facebook

Imaginea cu pâinea ambalată împreună cu un mesaj pro-referendum au făcut furori zilele trecute pe rețelele de socializare. Protecția Consumatorilor s-a autosesizat și a amendat firma care a vândut pâinea cu pliante.

Firma care a pus pliantele pro-referendum în pungile cu pâine este din localitatea Lugașu de Jos, județul Bihor. După ce imaginile cu pâinile ambalate în acest fel au devenit virale pe rețelele de socializare, Protecția Consumatorilor Bihor s-a autosesizat și a amendat firma cu 10.000 de lei. Motivul a fost că firma nu avea dreptul de a introduce plinatul în punga de pâine.

„Noi ne-am autosesizat marţi în legătură cu pungile de pâine în care au fost introduse pliante şi am dispus un control la firma din Lugaşu de Jos. Operatorul economic respectiv a fost sancţionat contravenţional cu suma de 10.000 de lei pentru nerespectarea condiţiilor prescrise şi declarate la comercializarea pâinii şi s-a dispus retragerea din reţeaua de distribuţie a produselor cu acele pliante. Ideea e că nu avea dreptul de a introduce acel pliant în ambalajul de pâine, nu ne-a interesat ce scrie pe acel pliant”, a spus șeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Bihor, Giani Bura, citat de Mediafax.

Un producător de pâine din Lugaşu de Jos, judeţul Bihor, a distribuit marți, 2 octombrie, pungi cu pâine în care au fost introduse pliante cu mesajul „Apără copiii României! Apără căsătoria dintre un bărbat și o femeie! Apără România de mâine! Vino la referendum! Votează DA pentru definirea în Constituție a căsătoriei dintre un bărbat și o femeie. 6-7 octombrie 2108, Să fim 6.000.000 la vot! Doar așa ne apărăm copiii”.

Ştiţi ce votaţi la referendumul din 6 şi 7 octombrie?

Discurs pro referendum la nunta regală. Arhiepiscopul Calinic: «Așa a binecuvântat Dumnezeu și așa trebuie să fie»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net