Fiu de politician: „Sunt şmecher, mamă, am femei la produs! Ele îmi fac banii”

Ultima actualizare:

    Una dintre prostituatele din reţeaua de care se ocupa Daniel Pleşcan
Una dintre prostituatele din reţeaua de care se ocupa Daniel Pleşcan

Golan de Valea Jiului! Daniel Pleşcan, arestat preventiv pentru 30 de zile după scandalul imens de pe o terasă din Petroşani, în urma căruia un poliţist a ajuns în spital, e implicat în mai multe dosare penale. Fiul fostei consiliere judeţene Dorina Pleşcan mai este judecat pentru conducere fără permis şi într-un dosar de proxenetism, în care mai multe prostituate aveau 16 şi 17 ani.

În urmă cu o săptămână, beizadeaua a fost implicată într-o bătaie la un local din Petroşani, iar un poliţist aflat în timpul liber a fost lovit şi a ajuns la spital. A doua zi, mascaţii l-au ridicat de la domiciliu pe derbedeu, după ce poliţistul a depus plângere împotriva sa.

Daniel Pleşcan, fiul fostei candidate UNPR la Primăria Petroşani, fusese condamnat recent, în primă instanţă, la trei ani de închisoare cu suspendare, în dosarul prostituatelor de lux din Valea Jiului. În dosar, Pleşcan şi iubita sa, Mihaela Ciociu (24 de ani), sunt judecaţi pentru infracţiuni de proxenetism şi trafic de minori. Potrivit anchetatorilor, Mihaela Ciociu se ocupa de înlesnirea practicării prostituţiei şi de obţinerea de foloase de pe urma mai multor tinere, printre care şi puştoaice cu vârste cuprinse între 16 şi 17 ani.

Relevantă ar fi fost, potrivit procurorilor, o discuţie dintre tânărul Pleşcan şi mama sa, care îl atenţiona să se cuminţească. „În 8 iulie, ora 1:03, Daniel Pleşcan este contactat telefonic de către mama sa, Dorina Pleşcan, aceasta reproşându-i că nu vrea să se liniştească, moment în care între cei doi izbucneşte o ceartă, iar Daniel Pleşcan îi spune: „Păi nu am o muncă, mamă… că-s interlop! Sunt şmecher, am femei la produs, mamă! Nu pot să muncesc eu, îmi fac femeile bani!”, se arată în documentele de anchetă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net