Fiul cel mic al afaceristului Georgică Cornu a stat o zi în arest. Ce a făcut tânărul

Ultima actualizare:

    Andrei Cornu, fiul cel mic al omului de afaceri Georgică CornuFoto: Facebook
Andrei Cornu, fiul cel mic al omului de afaceri Georgică CornuFoto: Facebook

Fiul cel mic al ”regelui asfaltului din Banat” și-a petrecut 24 de ore după gratii, fiind suspectat că a furat haine din mall-urile din Timișoara. Andrei Cornu (20 de ani) a fost reținut vineri seară, împreună cu alți 3 priteni de-ai săi, după ce polițiștii le-au percheziționat locuințele.

Oamenii legii spun că cei patru tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 24 de ani, au mers într-un magazin din mall-ul din Calea Șagului, pe 30 iunie, în jurul orei 18.00. Ei au reușit să fure haine în valoare de 11.000 de lei, iar apoi au plecat, scrie tion.ro. Luau hainele din rafturi și le băgau într-un rucsac, apoi ieșeau repede din magazin. Dacă la prima lovitură totul a mers conform planului, la cea de-a doua lucrurile s-au complicat. În mall-ul din zona de nord a orașului, cei patru prieteni au încercat să treacă de casa de marcat cu haine furate în valoare de 4.000 de lei. Numai că a început să sune o alarmă, iar paznicii au alertat poliția. Trei dintre ei, un băiat și două fete, au fost prinși de agenții de pază cu marfa furată însă, băiatul lui Georgică Cornu ar fi reușit să scape. Polițiștii spun că toți cei patru apar în imagini în timp ce fură haine. Ei au fost reținuți pentru 24 de ore. Sâmbătă seară, aceștia au părăsit arestul.

Andrei Cornu nu se află la prima abatere. El a ajuns în atenţia opiniei publice în anul 2013. Atunci, pe internet a devenit viral un filmuleţ în care el, în glumă, îşi lovea cu o bâtă un coleg de clasă.

Citește și:

Georgică Cornu, arestat la domiciliu în dosarul cu un prejudiciu de 9 milioane euro

Soţia lui Georgică Cornu: «După 7 ani sper să închei divorţul»

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net