Fiul lui Adrian Năstase, numit consilier onorific al vicepremierului Mihai Fifor

Ultima actualizare:
Mihnea Năstase și Corina Corolevschi, într-o zi normală, la serviciu, în Parlamentul European
Mihnea Năstase și Corina Corolevschi, într-o zi normală, la serviciu, în Parlamentul European

Mihnea-Daniel Năstase, fiul cel mic al lui Adrian Năstase, a fost numit în funcția de consilier onorific al vicepremierului pentru parteneriate strategice, Mihai Fifor, potrivit unei decizii a prim-ministrului Viorica Dăncilă publicată, joi, în Monitorul Oficial, anunță Mediafax.

Solicitarea ca fiul cel mic al fostului premier Adrian Năstase să fie numit în această funcție a fost făcută de Mihai Fifor, iar poziția acestuia este neremunerată.

„Având în vedere propunerea viceprim-ministrului pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României formulă prin Adresa nr. 1/MVF din 25 iulie 2019, înregistrată la Cabinetul prim-ministrului cu nr. 5/4.664 din 25 iulie 2019, în temeiul art. 29 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, prim-ministrul emite prezenta decizie.

Art. 1 – Se acordă domnului Mihnea-Daniel Năstase calitatea de consilier onorific al viceprim-ministrului pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României. Art. 2 – Activitatea domnului Mihnea-Daniel Năstase este neremunerată”, arată hotărârea premierului Viorica Dăncilă publicată în Monitorul Oficial.

Mihai Fifor, vicepremier pentru parteneriate strategice

Președintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul pentru numirea lui Mihai Fifor ca vicepremier pentru parteneriate strategice. De asemenea, șeful statului a semnat decretele pentru numirea lui Nicolae Moga la conducerea MAI și a Ramonei Mănescu la portofoliul Externe. Cei trei au depus în aceeași zi jurământul de învestitură la Palatul Cotroceni.

Mihnea Năstase și iubita lui, împreună în Parlamentul European

Mihnea Năstase (26 de ani) este mezinul cuplului Adrian (68 de ani) și Dana Năstase (63 de ani) și, pentru că așchia nu sare departe de trunchi, nu ne miră să vedem că tânărul a ales aceeași meserie pe care o are și tatăl său, fost premier al României: aceea de politician. Mihnea Năstase a făcut Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), unde și-a dat și doctoratul în filosofie, și are un master la London School of Economics and Political Sciences. A urmat, de asemenea, cursurile Universității Americane din Paris, după ce studiile liceale și le-a făcut în Elveția.


    Mihnea Năstase și Corina Corolevschi, într-o zi normală, la serviciu, în Parlamentul EuropeanFoto: Instagram / Corina Corolevschi
Mihnea Năstase și Corina Corolevschi, într-o zi normală, la serviciu, în Parlamentul EuropeanFoto: Instagram / Corina Corolevschi

Mihnea a lucrat ca asistent în cabinetul fostului europarlamentar PSD Cătălin Ivan, a poi a fost consilier politic în cadrul delegației socialiste din parlamentul European.

Iubita lui Mihnea, Corina Corolevschi (29 de ani), fostă campioană balcanică şi naţională la atletism, a lucrat și ea ca asistent în Parlamentul European, la biroul fostului europarlamentar brașovean Răzvan Popa.

Citește și:

Adrian Năstase, un bunic fericit! În ce vacanță și-a dus nepotul de 3 luni

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net