Fiul lui Adrian Năstase și-a dat demisia din Guvern. Mihnea Năstase era consilier onorific

Ultima actualizare:

    Mihnea Năstase, aici alături de Corina Corolevschi, a fost consilier onorific al vicepremierului Mihai Fiforfoto: arhivă personală
Mihnea Năstase, aici alături de Corina Corolevschi, a fost consilier onorific al vicepremierului Mihai Fiforfoto: arhivă personală

Mihnea Năstase, fiul fostului premier Adrian Năstase, a demisionat din funcția de consilier onorific al fostului vicepremier pentru parteneriate strategice, Mihai Fifor. De asemenea, Tudor Buzatu, fiul președintelui CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, a demisionat din funcția de secretar de stat. Demisiile au fost publicate în Monitorul Oficial de miercuri, după instalarea noului Executiv.

Mihnea-Daniel Năstase, fiul lui Adrian Năstase, a fost numit în funcția de consilier onorific al vicepremierului pentru parteneriate strategice, Mihai Fifor, potrivit unei decizii a fostului prim-ministru Viorica Dăncilă, publicată în luna iulie în Monitorul Oficial. 

Solicitarea ca fiul cel mic al fostului premier Adrian Năstase să fie numit în această funcție a fost făcută de Mihai Fifor, iar poziția acestuia era neremunerată.

Mihnea Năstase și iubita lui, împreună în Parlamentul European

Mihnea Năstase (26 de ani) este mezinul cuplului Adrian (68 de ani) și Dana Năstase (63 de ani) și, pentru că așchia nu sare departe de trunchi, nu ne miră să vedem că tânărul a ales aceeași meserie pe care o are și tatăl său, fost premier al României: aceea de politician. Mihnea Năstase a făcut Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), unde și-a dat și doctoratul în filosofie, și are un master la London School of Economics and Political Sciences. A urmat, de asemenea, cursurile Universității Americane din Paris, după ce studiile liceale și le-a făcut în Elveția.

Mihnea a lucrat ca asistent în cabinetul fostului europarlamentar PSD Cătălin Ivan, a poi a fost consilier politic în cadrul delegației socialiste din parlamentul European.

Iubita lui Mihnea, Corina Corolevschi (29 de ani), fostă campioană balcanică şi naţională la atletism, a lucrat și ea ca asistent în Parlamentul European, la biroul fostului europarlamentar brașovean Răzvan Popa.

Citește și:

«Nora» și fiul lui Adrian Năstase, Barbie și Ken în Parlamentul European. Viața fabuloasă de pe Instagram

Băieţii lui Năstase, numa’ buni de manechini

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net