Fiul jurnalistului Dorin Chioțea, operat în urma unui grav accident. ”Este o luptă a medicilor pentru băiețelul nostru cel mic”

Ultima actualizare:

    Dorin Chioțea, jurnalist TVR
Dorin Chioțea, jurnalist TVR

Momente cumplite pentru jurnalistul Dorin Chioțea, după ce fiul lui cel mic a fost grav rănit în urma unui accident. El și-a strigat disperarea pe Facebook, într-un mesaj devastator, publicat în dreptul imaginii cu băiețelul zăcând pe caldarâm.

„CoViD-ul își cere tributul în multe minute. 26 de minute a durat de la apel 112 până a venit echipajul (de la Otopeni!), dar avem noroc de oameni dedicați și o ambulanță complet dotată. Poliția a venit în 45 sec. În 2 minute erau 3 echipaje. De 20 minute, fiul meu cel mic zace accidentat grav pe caldarâm și SMURD NU MAI VINE!”, a spus Chioțea pe contul de Facebook. După câteva minute, Dorin Chioțea a venit cu o precizare: „UPDATE 19.38 au ajuns”.

Micuțul va fi operat în cursul zilei de miercuri

Dorin Chioțea a explicat starea de sănătate în care se află fiul său în urma accidentului. Dorin Chioțea, jurnalist TVR, a intervenit în direct la România TV, unde a povestit despre accidentul fiului său, Victor, 4 ani, cel mai mic dintre cei 3 copii ai lui. Copilul se află în prezent la spital și va fi operat în cursul zilei de mâine. 

”Viața ți se poate schimba de-a dreptul dramatic într-o secundă. Este o luptă a medicilor pentru băiețelul nostru cel mic. A fost o neatenție, l-a lovit o mașină. Are niște fracturi. Ideea este că până a venit ambulanța au trecut 26 de minute. Nu aș găsi o vină. Pur și simplu am discutat cu doctorii de pe mașină, mi-au spus că veneau de la Otopeni, mașinile sunt prinse în epidemia de Covid. Pur și simplu nu există mașini, nu există doctori suficienți. Nu ai cum să faci față. Au fost cele mai grele minute din viața mea cu copilul pe caldarâm, pe care nu puteam să îl mișc. Nu ai voie să îl miști pentru că nu știi ce fel de traumatisme are. Are multiple fracturi. M-am bucurat că i-am auzit vocea când a început să plângă. 26 de minute este enorm, dar nu sunt salvări. Copilul va fi operat mâine. E o situație serioasă”, a declarat Dorin Chioțea pentru România TV.

Citește și:

Carmen & Dorin Chioţea – „Cu trei copii acasă n-ai timp de nicio criză“

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net