Fiul lui Gheorghe Dincă, acuzat de viol în grup: „Tatăl a rezolvat problema cu prietenii polițiști!”

Ultima actualizare:

    Dan Dincă ar fi participat la un viol în grupFoto: adevarul.ro
Dan Dincă ar fi participat la un viol în grupFoto: adevarul.ro

Amănunte șocante! Dan, fiul cel mare al lui Gheorghe Dincă, ar fi fost implicat în urmă cu mai mulți ani într-un caz de viol în grup. Victima ar fi fost dusă pe un câmp, acolo unde mai mulți bărbați și-au bătut joc de ea. Vecinii susțin că cel care l-ar fi scăpat pe Dan de pușcărie ar fi fost chiar Dincă, acuzat în prezent de uciderea a două adolescente, după ce le-ar fi agresat sexual.

Gheorghe Dincă obișnuia să le repare mașinile polițiștilor, altfel că la el în curte erau mai mereu agenți, iar vecinii spun că aceștia i-ar fi devenit în timp prieteni. Relația apropiată cu oamenii legii l-ar fi ajutat pe Gheorghe Dincă atunci când fiul său cel mare, Dan, ar fi fost implicat într-un caz de viol. Jurnaliștii de la Adevărul au vorbit cu vecinii suspectului de crimă despre familia lui.

Victima ar fi fost convinsă să își retragă plângerea

„Fiul lui Dincă, Dan, a participat la un viol în grup. A fost cu mai mulţi băieţi, au dus fata undeva pe câmp şi şi-au bătut joc de ea. Noi am auzit povestea, dar părinţii nu au vrut să povestească nimic, erau foarte secretoşi. Chiar am întrebat-o pe doamna Dincă dacă e adevărat ce se aude, dar n-a stat de vorbă cu mine, mi-a zis că sunt prostii, că băiatul ei n-a făcut nimic, ceilalţi au violat. Am auzit că fata a fost convinsă să-şi retragă plângerea. Tatăl a rezolvat problema cu prietenii poliţişti. Pe vremea aia la Dincă veneau mulţi poliţişti, le repara maşinile”, a declarat o vecină, pentru adevarul.ro.Spusele ei sunt suținue și de Victor Mielă, unul dintre apropiații lui Gheorghe Dincă și martor în cazul Caracal: „A fost mai demult povestea asta cu violul. Fiu-său a violat o fată, dar a scăpat. Nu ştiu cum, ce pile avea taică-său. Că nu ne spunea. Ne zicea să ne vedem de treabă. El l-a scăpat pe Dan atunci. Era disperat să rezolve problema”.

Gheorghe Dincă are patru copii, o fată și trei băieți. Potrivit vecinilor, familia s-ar fi destrămat în urmă cu 10 ani, atunci când Gheorghe Dincă s-ar fi întors singur din Italia. Soția îl vizita o dată pe an, dar copiii nu au mai fost văzuți pe acasă. Mulți cred că Dincă ar fi fost implicat într-un caz de trafic de persoane în străinătate și că de asta s-ar fi întors singur din Italia, însă anchetatorii au verificat această informație și nu au aflat nimic. 

Citește și

Gheorghe Dincă ar fi ucis-o pe Luiza în ziua răpirii. Ce spun anchetatorii despre oasele găsite în pădure

Soția lui Gheorghe Dincă, cercetată pentru complicitate la omor în cazul crimelor din Caracal

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net