Fiul lui Oprea: „Oamenii calcă pe cadavrul lui Gigină ca să-i facă rău lui tata”

Ultima actualizare:

    Gabriel Oprea Junior a sărit în apărarea tatăluiFoto: b1.ro
Gabriel Oprea Junior a sărit în apărarea tatăluiFoto: b1.ro

Fiul lui Gabriel Oprea susține că nu mai suportă să vadă cum „niște oamei calcă pe cadavrul lui Bogdan Gigină” și profită de sentimentele unor persoane pentru a-i distruge părinții. Într-un mesaj publicat pe Facebook, Gabriel Oprea Junior a scris că mama lui plânge zi de zi din cauza situației în care s-a ajunns și că ei se roagă mereu pentru sufletul lui Bogdan Gigină.

Cel puțin 2.000 de oameni au ieșit în stradă, în Capitală, joi (22 septembrie), indignați de votul prin care Senatul a respins cererea DNA de urmărire penală a lui Gabriel Oprea. Alte sute de oameni au ieșit la proteste în celelalte orașe importante. Fiul lui Gabriel Oprea îl victimizează pe tatăl său, pe Facebook: „Să ajunfă mama la spital din cauza unor oameni care ne vor răul...Nu îmi place și nu am să vorbesc niciodată în locul tatălui meu, dar nu mai suport să-mi văd părinții supărați, pe mama plângând în fiecare zi, rugându-se în fiecare zi pentru toate durerile și relelel care ni se pot întâmpla. Nu sunt în stare și nu am experiența necesară să comentez niciun caz. Dar nu pot să-i omoare pe tatăl meu și pe mama mea din cauza unor nedreptăți care se întâmplă. Mă rog în fiecare zi pentru Bogdan, împreună cu mama și tata și jertfim fiecare lacrimă pentur el. Dar nu mai suport să văd cum niște oameni care calcă peste cadavrul lui Bogdan, profită și vor să-i atingă pe oameni la inimă doar ca să-i distrugă pe tata și pe mama! Sunt zeci de politicieni care în loc să beneficieze de prezumția de nevinovăție sunt hărțuiți psihic (și ei și familiile lor) și făcuți vinovați înainte ca o instanță judecătorească să decidă dacă sunt vinovați sau nu. (...) Sunt doar un rob al lui Dumnezeu care vede și simte niște nedreptăți. De ce vedem la TV arestări preventive? Cercetări penale fără probe suficiente exact în momente politice cheie. De ce nu pot vedea oamenii adevărata poveste?”.

 

simeon stalpnicul png
 

Fiul lui Gabriel Oprea este model, student și un cunoscut al cluburilor de fițe din București. La doar 20 de ani, Gabi Junior are un Audi de 100.000 de euro cu care face paradă pe rețelele de socializare. E student la Universitatea Româno-Americană și de patru ani lucrează ca fotomodel pentru Adina Buzatu. Tânărul conduce un Audi S7 Matrix, bolidul de lux i-a fost dăruit de tatăl lui. Gabriel Oprea Junior a intrat și în politică, devenind rapid președinte al organizației de studenția a UNPR Sector 1.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net