Andrei Hrenenciuc a fost reținut pentru 24 de ore în arestul poliției, după ce a fost audiat patru ore la la DNA Braşov. Tatăl lui, senatorul Viorel Hrebenciuc la însoțit și a așteptat mai mult de patru ore în fața sediului DNA Brașov, în speranța că băiatul său va ieși curând.


Andrei Hrebenciuc a fost audiatîn această dimineață dimineaţă, la DNA Braşov, unde a ajuns însoţit de tatăl său, Viorel Hrebenciuc, care a declarat, la intrarea în sediul DNA, că el şi fiul său sunt nevinovaţi, transmite corespondentul Mediafax.

Andrei şi Viorel Hrebenciuc au ajuns la DNA Braşov în jurul orei 04.00.

La intrarea în sediul DNA Braşov, Viorel Hrebenciuc a decarat că adevărata ţintă a DNA este Victor Ponta şi candidatura sa la Preşedinţie şi că el şi fiul său sunt nevinovaţi.

Andrei Hrebenciuc a fost în dosarul în care Viorel Hrebenciuc este urmărit penal în legătură cu retrocedarea ilegală a unor păduri.

Miercuri, procurorii anticorupţie au făcut percheziţii la biroul din Bucureşti al lui Andrei Hrebenciuc, precum şi la birourile unor avocaţi care ar fi vizaţi în acelaşi dosar.

Loading...
Citeste tot despre: