Fiul ministrului Tudorel Toader, accident grav de mașină. În ce stare se află

Ultima actualizare:

    Fiul cel mic al ministrului Tudorel Toader a fost implicat într-un accident rutierfoto: arhiva Click!
Fiul cel mic al ministrului Tudorel Toader a fost implicat într-un accident rutierfoto: arhiva Click!

Fiul cel mic al ministrului de justiție, Andrei Toader, a fost implicat într-un accident rutier grav în dimineața zilei de marți, 19 iunie. Tânărul de 21 de ani s-a răsturnat de câteva ori cu mașina după ce ar fi adormit la volan.

Andrei Toader și o tânără de 22 de ani au fost transportați de urgență la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, după ce s-au răsturnat cu mașina pe drumul de la Răducăneni la Iași, în localitatea CHicerea. Ambii se află acum în afara oricărui pericol, dar mai sunt supuși unor investigații medicale. Se pare că tânărul ar fi suferit câteva leziuni la coloană.

Surse din Poliție au declarat pentru Adevărul că Andrei Toader s-a răsturnat cu o mașină de teren marca Volkswagen Touareg în jurul orei 4 dimineața. Se pare că tânărul ar fi adormit la volan. Mașina a lovit mai multe podețe și a fost distrusă în proporție de 80%.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului l-au testat pe tânăr cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. Andrei Toader le-a interzis medicilor să dea detalii despre starea sa de sănătate, refuzând, de asemenea, să discute cu presa. „În acest caz s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a precizat Anca Vâjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net