Fiul unei judecătoare a accidentat mortal o femeie și a fugit de la locul faptei. A fost acuzat și de viol anul trecut

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă Click
Foto: Arhivă Click

O femeie în vârstă de 52 de ani a fost lovită mortal de o mașină, în Novaci, județul Gorj. Șoferul, un tânăr de 25 de ani, este fiul unei judecătoare din localitate și era sub influența băuturilor alcoolice în momentul în care se afla la volan.

Imediat după producerea accidentului, acesta a fugit de la locul faptei și s-a predat câteva ore mai târziu, au transmis reprezentanții IPJ Gorj pentru ziarul Libertatea. Se pare că tânărul nu este la prima faptă de acest gen.

„Polițiștii din cadrul Poliția Orașului Novaci au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că pe raza orașului Novaci a avut loc un eveniment rutier soldat cu o victimă, autorul părăsind locul faptei”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Gorj.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă de cercetare, constatându-se faptul că în urma evenimentului rutier a rezultând rănirea unei femei, de 52 de ani, din orașul Novaci, aceasta fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, ulterior medicii constatând decesul acesteia.

Vinovat de producerea accidentului este un tânăr din localitate în vârstă de 25 de ani. El s-a prezentat a doua zi la sediul poliției. „Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentraţie de 0,05 mg /l alcool pur în aerul expirat, urmând să-i fie recoltate probe biologice de sânge”, a declarat Victor Ţuhaşu, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

Acesta este în custodia Poliţiei Gorj, unde este audiat. El este cercetat pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului. Tânărul este fiul unei unei judecătoare din localitate, iar el nu este la prima faptă de acest gen.

Se pare că în decembrie 2019 a fost reţinut 24 de ore, după ce fosta sa iubită l-a acuzat de viol. Ulterior, tânăra şi-a retras plângerea, iar dosarul a fost închis, scrie gorjonline.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net