Flori Dinu, directorul Hexi Pharma, rămâne în arest

Ultima actualizare:

    Directorul general al Hexi Pharma, Flori Dinu, a fost audiat și de Parchetul General (foto: Inquam)
Directorul general al Hexi Pharma, Flori Dinu, a fost audiat și de Parchetul General (foto: Inquam)

Managerul general al companiei Hexi Pharma, Flori Dinu, rămâne în arest la domiciliu. Tribunalul București a respins luni contestația formulată de aceasta. Femeia e acuzată de înșelăciune în formă continuată și de complicitate la iofracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor.

Flori Dinu a solicitat Tribunalului să anuleze decizia Judecătoriei Sectorului 5, instanță care a dispus cercetarea sa în stare de arest la domiciliu. Magistrații instanței superioare i-au respins cererea ca neîntemeiată. Directorul general al companiei Hexi Pharma este capul de afiș al dosarului privind dezinfectanții diluați. Ea e acuzată de săvârșirea a 99 de infracțiuni de înșelăciune în formă continuată, 29 de infracțiuni de înșelăciune și „participație improprie la infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor”.

Flori Dinu ste principalul învinuit în ancheta Parchetului General, după moartea patronului Hexi, Dan Condrea. În calitate de director general al Hexi Pharma, însă la recomandarea lui Dan Condrea, Flori Dinu ar fi coordonat întreg personalul care a promovat aceste produse biocide neconforme. Tot ea ar fi  intermediat activitatea de negociere și încheiere de contracte de furnizare, inducând în eroare reprezentanții unităților medicale, spun procurorii.

Prin vânzarea dezinfectanților diluați către spitale, Flori Dinu ar fi împiedicat luarea măsurilor privitoare la prevenirea și combaterea bolilor infecto-contagioase, faptă ce a avut ca urmare răspândirea unor asemenea boli, scrie Agerpres.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net