Florii 2021. Cum va fi vremea în acest sfârșit de săptămână

Ultima actualizare:

    Meteorologii au emis prognoza de Florii
Meteorologii au emis prognoza de Florii

Vremea de Florii 2021 va fi mai rece decât în mod obișnuit pentru această perioadă a anului, căcă temperaturile vor scădea în aproape toată țara. Excepție fac zonele din extremitatea sudică

Vremea se va răci în aproape toată țara, au anunțat meteorologii, dar în extremitatea sudică, temperaturile vor rămâne ridicate în acest sfârșit de săptămână cândcredincioșii ortodocși sărbătoresc Floriile.

Vineri vom avea până la 21 de grade Celsius

Vremea se va răci astăzi în mare parte din țară, dar în Lunca Dunării vor fi maxime de până la 21 de grade. Vor fi averse și fenomene electrice în jumătatea de est a teritoriului și izolat în rest, iar în zonele montane înalte vor fi precipitații mixte. Vântul va avea intensificări în mare parte din țară.

Vremea în weekend 

În weekend va fi frig in jumătatea nordică a țării, dar regiunile sudice temperaturile vor atinge 19-20 de grade. Mâine, doar izolat va ploua slab, iar în masivele nordice vor fi precipitații mixte. Duminică și luni va ploua în toată jumătatea de nord, iar în zonele montane înalte vor fi ninsori și lapoviță.

La București va fi cald, iar temperaturile maxime vor urca până la 20 de grade Celsius. Vom avea parte de ploi slabe, posibil după-amiază, însoțite de descărcări electrice, iar vântul va sufla moderat.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net