Florin Cioabă va avea cruce de 4 metri

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Corpul neînsufleţit al autointitulatului rege al romilor a ajuns ieri seară în ţară, cu un avion de linie Turkish Airlines. Între timp, la cimitirul din Sibiu au început deja pregătirile. Florin Cioabă va fi înmormântat lângă tatăl său, care a murit tot de inimă.

Încă de la primele ore ale dimineţii, apropiaţii familiei au venit la Cimitirul Municipal Sibiu să supravegheze muncitorii care au început să sape groapa în care va fi înmormântat Florin Cioabă.

”Lucrăm să terminăm groapa, până vine mortul. Va ajunge diseară la Sibiu. Va fi înmormântat aici lângă familie, lângă mamă, tată şi bunică. Se va face un monument funerar special”, spune Mihai Gheorghe, unul din cei care supravegheau ieri lucrările de la cimitirul din Sibiu.

UPDATE Sicriul cu Florin Cioabă a ajuns în ţară. Cine l-a aşteptat la aeroport

Când va fi ales următorul rege al romilor

Florin Cioabă, dus la o capelă ortodoxă. De ce nu a fost primit la penticostali

FOTO Imagini de la sosirea în ţără a trupului neînsufleţit al Regelui Cioabă

Fiul cel mic al lui Florin Cioabă, Daniel, ne-a precizat şi cum va arăta cavoul. „Va fi o cruce înaltă de 3-4 metri şi un cavou din marmură sau granit, similar cu ce este la Ion Cioabă”, a precizat Daniel Cioabă.

Soţia regelui Cioabă a ajuns la Bucureşti cu ochii roşii de plâns

simeon stalpnicul png

Sicriul cu trupul neînsufleţit a fost preluat de la spitalul din Antalya, ieri la orele prânzului, şi dus la aeroport unde a fost îmbarcat într-un avion de linie. După o escală de cinci ore în Istanbul, avionul a aterizat la Bucureşti la ora 20.30 şi a ieşit din aeroport în jurul orei 21.45.

Limuzina mortuară a fost însoţită de un alai de peste 20 de maşini

simeon stalpnicul png

“L-am adus acasă. Nu am cerut nici un ban de la stat, am cerut doar sprijin de la consulat, pentru a ne putea înţelege cu turcii. A fost o problemă în momentul în care ne-au cerut prea mulţi bani, pentru cele două zile de spitalizare”, ne-a declarat Gogu Mihuţescu, unchiul regelui Cioabă, imediat ce a sosit în ţară. Soţia şefului ţiganilor era plânsă toată. Distrusă, femeia a mărturisit că-şi va conduce bărbatul pe ultimul drum vineri.

Sicriul cu trupul neînsufleţit a plecat la Sibiu azi-noapte într-o limuzină mortuară de lux, folosită la mai multe înmormântări de vedete.

Înainte, însă, familia l-a dus la o capelă ortodoxă, din Bucureşti, deşi era de religie penticostală.  Aici a fost mutat din sicriul cu care a fost repatriat, într-unul cumpărat de rude. Coşciugul este alb, din stejar şi valorează 3.600 de euro. Tot la capelă, regele ţiganilor a fost îmbălsămat şi îmbrăcat în costum alb, în ton cu sicriul.

Citeşte şi: Când va fi ales următorul rege al romilor

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net