Florin Cîţu, apel către români să se vaccineze în număr cât mai mare: "Astfel, în toamnă putem renunţa la purtatul măştii"

Ultima actualizare:

    Florin Cîţu s-a vaccinat la începutul campaniei
Florin Cîţu s-a vaccinat la începutul campaniei

Premierul Florin Cîţu a declarată că 2 milioane de oameni vor fi vaccinaţi anti-COVID, până la sfârşitul lunii martie, în România, reprezentând adică 10% din populaţie. "Dacă mergem cât mai mulţi să ne vaccinăm, în toamnă putem renunţa la purtatul măştii", adaugă el.

"2 milioane de oameni vaccinaţi anti-COVID, adică 10% din populaţie, până la sfârşitul lunii martie, în România. În acest weekend vom ajunge la primul million de români vaccinaţi cu prima doză. Sunt veştile bune care trebuie să ne facă să respectăm în continuare măsurile de protecţie. Dacă mergem cât mai mulţi să ne vaccinăm, în toamnă putem renunţa la purtatul măştii", a afirmat Florin Cîţu, sâmbătă, într-o postare pe Facebook.

El a îndemnat oamenii să respecte noile măsuri, pentru a se îmbunătăţi situaţia din spitale

"Hai să respectăm noile măsuri, ca să stopăm creşterea numărului de infectări şi să îmbunătăţim situaţia din spitale. Depinde doar de noi să revenim la normalitate!", a susţinut premierul.

Conform datelor anunţate vineri seară de Comitetul de coordonare a vaccinării, numărul total al persoanelor vaccinate a ajuns la 1.888.032. 

image
image
image
image
image
image
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net