Florin Cîţu: „Campania de vaccinare continuă până când nu mai avem niciun caz de infectare. Pandemia nu a trecut”

Ultima actualizare:

    Premierul Florin CîțuFoto: Arhivă personală
Premierul Florin CîțuFoto: Arhivă personală

Premierul Florin Cîţu a afirmat, vineri, la Zalău, că pandemia nu a trecut şi trebuie intensificate eforturile pentru vaccinare. „Această campanie de vaccinare continuă până când ne asigurăm că nu mai avem niciun caz de infectare”, a afirmat Cîţu.

„Sunt aici pentru a susţine în continuare campania de vaccinare. Să nu uităm că suntem încă în pandemie astăzi sunteţi pe locul 10, un loc onorabil, dar trebuie făcut mult mai mult”, a declarat, vineri, la Zalău, Florin Cîţu. Premierul a adăugat că trebuie intensificate efoturile pentru vaccinare.

„Trebuie să facem mai mult, pentru că pandemia nu a trecut. Avem cifre bune, am luat-o în faţa pandemiei, dar trebuie să nu ne culcăm pe o ureche pentru că această campanie de vaccinare continuă până când ne asigurăm că nu mai avem niciun caz de infectare. Atunci putem spune că a trecut pandemia”, a mai afirmat Cîţu. Grupul de Comunicare Strategică a anunţat vineri 103 cazuri noi de COVID-19 şi 20 de decese înregistrate în ultimele 24 de ore. 

image
image
image
image
image
image
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net