Florin Cîţu: "Dacă directorul CFR ar fi lucrat la Guvern, acum era acasă". Reacţia PSD

Ultima actualizare:

    Florin Cîțu, premierul Românieifoto: captură YouTube
Florin Cîțu, premierul Românieifoto: captură YouTube

Prim-ministrul Florin Cîţu a afirmat, joi, că în cazul în care directorul CFR ar fi lucrat la Guvern, acum ar fi fost „acasă”. Afirmația vine într-o zi nefastă pentru compania CFR Călători, după accidentul de la Fetești.

PSD a reacţionat la postarea premierului pe Facebook şi a comentat că „într-o Românie normală şi educată” acum ar fi fost acasă şi Florin Cîţu, şi ministrul Transporturilor Cătălin Drulă, alături de directorul CFR.

UPDATE „Dacă am trăi într-o Românie normală şi educată, şi tu, Florin Cîţu, şi Drulă şi şeful CFR eraţi astăzi acasă”, arată comentariul PSD la postarea premierului de pe reţeaua de socializare.

ŞTIREA INIŢIALĂ „Dacă directorul CFR ar fi lucrat la Guvern, acum era acasă”, a scris Florin Cîţu, joi pe Facebook.

Două trenuri de marfă s-au ciocnit în noaptea de miercuri spre joi, în triajul staţiei CF Feteşti. Mecanicul trenului de marfă care a lovit o garnitură staţionată, în staţia Feteşti, se afla sub influenţa alcoolului.

Operatorul privat nu va mai putea funcţiona

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, afirmă joi, după accidentul de la Feteşti că nimeni nu are voie să se joace cu siguranţa feroviară, motiv pentru care operatorul privat al cărui tren a provocat accidentul nu va mai putea funcţiona. De asemenea, vor exista controale la toţi operatorii de transport. În plus, ministrul afirmă că, la rectificarea bugetară, feroviarul trebuie să fie finanţat prioritar.

Întrebat joi dacă este mulţumit de cum s-a intervenit, Florin Cîţu a precizat că nu poate să se pronunţe încă, dar, în ceea ce priveşte accidentul de la Feteşti ar trebui să se poată face ceva ca pasagerii să nu stea zeci de ore în trenuri. „Mi se pare anormal să avem astfel de situaţii, iar un şef de la CFR Călători sau un director să spună că soluţia vine din altă parte”, a afirmat premierul.

Citește și:

Tren plin de copii, blocat 9 ore în câmp. Ministrul Transporturilor: „Le cer scuze!”

Mecanicul trenului de marfă care a lovit o garnitură staţionată, la Feteşti, era beat

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net