Florin Cîțu: "Parlamentarii Coaliţiei de guvernare nu vor vota la moţiune. Dacă vor, să participe pentru divertisment"

Ultima actualizare:

    Cîţu a anunţat că i-a solicitat şefului DSU Raed Arafat să analize dacă se va impune şi luare unor măsuri suplimentare de siguranţăSursă foto: Profimedia
Cîţu a anunţat că i-a solicitat şefului DSU Raed Arafat să analize dacă se va impune şi luare unor măsuri suplimentare de siguranţăSursă foto: Profimedia

Premierul Florin Cîţu a afimat, luni seară, după şedinţa coaliţiei, că paramentarii partidelor aflate la guvernare nu vor vota mâine la moţunea de cenzură depusă de PSD. Iată comentariul controversat pe care l-a făcut premierul.

Florin Cîţu a fost întrebat, luni, după şedinţa coaliţiei, cum a gestiomat discuţia despre moţiunea de cenzură, având în vedere că nu a mai discutat de mult cu liderul PNL şi a afirmat: ”Vorbesc foarte des cu liderul partidului. Decizia este clară, am anunţat-o de săptămâna trecută, parlamentarii Coaliţiei de guvernare nu vor vota mâine la moţiune. Dacă vor să participe, pentru divertisment, dar nu vor vota mâine la moţiune”.

Moţiunea de cenzură depusă de PSD va fi dezbătută şi votată marţi în plenul Parlamentului.

PSD a depus moţiunea de cenzură. Sorin Grindeanu, ironii la adresa lui Florin Cîțu

Grindeanu a făcut un apel la parlamentarii din coaliţia de guvernare să trimită în istorie un premier arogant, care de acum încolo poate să stea “de veghe în lanul cu lavandă”. El a comentat şi faptul că parlamentarii din coaliţie nu vor vota la moţiune. “Asta arată o teamă, o teamă inclusiv faţă de proprii parlamentari, care iată în acest moment probabil că unii dintre ei se regăsesc în acest procent de 70%. Aş face un apel la ei să facă ceea ce este corect pentru România şi anume să trimită în istorie acest premier extrem de arogant şi care poată stea de acum încolo de veghe în lanul cu lavandă că tot am văzut că a ajuns cu vaccinarea în lanul de lavandă. E un apel pe care îl facem, probabil că moţiunea va fi votată săptămâna viitoare pe calendarul pe care îl vom avea, până atunci alături şi de alţi parlamentari, şi din arcul guvernamental, sperăm ca această moţiunea, pentru binele României, să treacă”, a afirmat prim-vicepreşedintele PSD. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
IMG 20240422 WA0003 1536x1082 jpg
Oppenheimer si actorul jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net