Florin Condurățeanu, condus joi pe ultimul drum. Dan Diaconescu: “Îi spuneam Îngerul. Mi-a fost ca un tată”

Ultima actualizare:

    Florin Condurațeanu a murit la 71 de ani în urma unui stop cardio-respirator
Florin Condurațeanu a murit la 71 de ani în urma unui stop cardio-respirator

Multe personalități din România, politicieni, actori și colegi jurnaliști s-au perindat miercuri, 30 iunie, la catafalcul celui care a fost Florin Condurățeanu. Fostul boss al OTV, Dan Diaconescu si-a luat si el adio de la prietenul și colegul lui, în Sala de Marmură a Casei Presei.

“Eu îi spuneam „Îngerul”. În ultimii ani mi-a fost ca un tată. Mă suna şi mă întreba când mi se ridică interdicţia, când deschid televiziunea, când refacem partidul politic. Eu îl sunam cu diferite probleme. În acest moment, în memoria lui, eu încalc interdicţia. Am interdicţia de a vorbi în public, dar mă risc pentru Florin Condurăţeanu”, a declarat Dan Diaconescu, la România TV. 

Carmen Tănase: ”Lui Florin Condurățeanu îi datorez viața mamei mele”

Actrița Carmen Tănase a venit împreună cu medicul Monica Pop la priveghiul lui Florin Condurățeanu pentru a-și lua “Adio” de la marele jurnalist. 

„Nedrept, neașteptat ... e greu de crezut că Florin este acolo. Eu îi datorez viața mamei mele lui Florin Condurățeanu. Mama mea va împlini peste o lună 90 de ani datorită lui. El i-a salvat viața. probabil că sunt enorm de mulți oameni care spun lucrul ăsta despre el. Am întâlnit un om perfect, dacă pot să spun așa, un om care n-a greșit niciodată față de nimeni cu nimic și pentru care cred că există numai cuvinte minunate”, a declarat Carmen Tănase, cu lacrimi în ochi, după ce a depus un aranjament floral la căpătâiul regretatului jurnalist. 

Tot miercuri, au mai fost prezenți jurnalistul Marius Tucă și chirurgul Mircea Beuran, dar și mai multe personalități media și politicieni.

Citește și: Soția lui Florin Condurățeanu, de neconsolat după moartea jurnalistului. «Nu i-am prins ultimele cuvinte»

Înmormântarea lui Florin Condurățeanu va avea loc joi, 1 iulie

Regretatul jurnalist Florin Condurățeanu va fi condus joi, 1 iulie, pe ultimul drum. Înmormântarea va avea loc de la ora 11.00 , la Cimitirul Bellu.

Distrus după moartea părintelui său, care i s-a stins în brațe în urmă cu două zile, Răzvan Condurățeanu a transmis presei, cu lacrimi în ochi, ultimele informații referitoare la înmormântarea tatălui său.

“ Miercuri, de la ora 19.00, trupul lui Florin Condurățeanu va fi depus la capela Comitirului Bellu, unde va avea loc și o slujbă, de la ora 21.00. Joi, slujba de înmormantare va avea loc cu începere de la ora 11.00 Florin Condurățeanu e o poveste. Mi -am dat seama că aș putea să scriu o carte”, a anunțat fiul regretatului jurnalist, care a ținut să mulțumească tuturor celor care i-au fost alături în greaua pierdere, într-un interviu pentru Antena Stars.

Fiul lui Florin Condurățeanu: “Nu trebuia să plece acum”


    Fiul
Fiul

“La un moment dat, acum 10 ani, a spus din senin: te pup pe suflet! Încheia cu te pup pe suflet. Apoi a devenit o vorbă care a devenit un brand. Și mie, și copilului meu ne spun oamenii: te pup pe suflet. Nu trebuia să plece acum, nu era momentul. Trebuia să rămână aici. Noi nu am fost doar tată și fiu, am fost și prieteni. Nu am avut ce să îi reproșez vreodată. Regret că a plecat prea de tânăr”, a declarat Răzvan, fiul lui Florin Condurăţeanu, la România TV.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net