Fostul ministru al Justiției a comentat petrecerea organizată de PSD luni seară în Capitală, chiar în ziua în care s-au comemorat doi ani de la tragedia din Colectiv.


„Suntem cu toţii, membrii grupului PSD din Cameră, invitaţi alături de domnul preşedinte, la o întâlnire prilejuită de ziua domniei sale, fapt care ne dă posiblitatea să-i spunem direct «La Mulţi Ani!» dacă prin alte mijloace am făcut-o fiecare”, a declarat preşedintele Comisiei de Muncă din Cameră, deputatul PSD Adrian Solomon, înainte de a pleca la petrecere, conform Mediafax.

Întrebat de jurnalişti dacă apreciază că este o zi oportună, având în vedere că pe 30 octombrie s-au împlinit doi ani de la tragedia din Colectiv, Solomon a spus: „Nu vom merge acolo să dănţuim în vreo horă. Putem să ne întâlnim şi cu sobrietatea necesară momentului respectiv”.

Totodată, fostul ministru al Justiţiei Florin Iordache a fost şi interpelat de jurnalişti în legătură cu oportunitatea unui asemenea eveniment în seara în care sunt comemorate victimele din Colectiv, răspunsul său fiind: “Sunt două lucruri diferite”. La insistenţele reporterilor, Iordache a comentat: “Păi asta e viaţa”, scrie news.ro.

De asemenea, Liviu Dragnea a declarat luni seară că întâlnirea social democraţilor din Capitală nu a avut loc în cinstea zilei sale de naştere, ci cu scop de socializare.

“Nu a fost dată (n.r. petrecerea) în cinstea zilei mele de naştere, ziua mea a fost sâmbătă. În fiecare zi de luni colegii deputaţi sau senatori se reunesc pentru socializare. Am înţeles că este ziua lui Gabi Petrea. Remarc că şi acum sunt unii se folosesc de moartea acelor copii”, a spus Liviu Dragnea, relatează news.ro.

Loading...