Florin Iordache nu este primul parlamentar care face semne obscene. Politicienii care au făcut gesturi similare

Ultima actualizare:

    Florin Iordache nu este primul parlamentar care face semne obscene. Politicienii care au facut gesturi similareFOTO: adevarul.ro
Florin Iordache nu este primul parlamentar care face semne obscene. Politicienii care au facut gesturi similareFOTO: adevarul.ro

Deputatul PSD Florin Iordache a făcut scene obscene în Parlament. Nu este singurul care face semne obscene sau folosește un limbaj injurios. Parlamentari din toate partidele s-au dat în stambă.

Președintele comisiei speciale pentru legile justiției, Florin Iordache, a făcut gesturi obscene la adresa Opoziției, după ce a explicat de ce a fost nevoie de adoptarea Ordonanței de Urgență privind legile justiției. La finalul discursului său, unii parlamentari au huiduit, iar deputatul PSD Florin Iordache le-a arătat degetele mijlocii de la ambele mâini celor din USR și PNL.

Florin Iordache nu este primul parlamentar care a făcut gesturi obsecene în Parlament. Mai nou, parlamentarii vin cu bannere, cu vuvuzele, cu măști chirurgicale, cu lozinci.

  • Deputatul USR Cristian Ghinea a fost filmat făcând același lucru, în urmă cu ceva vreme, mai exact în iunie 2018. Atunci, deputatul USR Cristian Ghinea a declarat că preşedintele Klaus Iohannis are obligaţia morală de a nu semna decretul de revocare a şefei DNA, sfătuindu-l de şeful statului să intre într-o grevă prezidenţială, pentru ca statul român să nu fie ”complet luat ostatic de către borfaşi”. După intervenţia în plenul Camerei Deputaţilor, în timp ce pleca de la tribună, deputatul Cristian Ghinea a arătat degetul colegilor din grupul PSD. Acesta a fost huiduit de deputaţii PSD şi ALDE.
  • La învestirea în Parlament a Guvernului Cioloş, în 2015, senatorul PSD Nicolae Moga a făcut gesturi obscene imediat după vot.
  • Printre primii parlamentari care au șocat cu un limbaj nepotrivit a fost Adrian Năstase. Fostul premier spunea de la tribuna Parlamentului în 2004: „Cineva, la un moment dat, voia să vină să îmi numere găinile. I-am sugerat că mai bine să vină să îmi numere ouăle”.
  • Deputatul PSD, Nicolae Bacalbaşa, declara în mai 2018: „Dă cu labele, vezi că faci fractură! Vezi, domnişoară, că faci fractură şi dup-aia nu mai poţi să votezi. Violuri şi discursuri bune în Parlament ofera Vasluiul”.
  • Şerban Nicolae, senator PSD: „Nu hliziţi fasolea inutilă la mine. Mai bine spălaţi-vă pe dinţi.”
  • Cosette Chichirău, deputat USR: „Domnul Şerban Nicolae insultă tot poporul român. Şi fură împreună cu grupul lui infracţional.”
  • Şerban Nicolae, senator PSD: „Eu n-am furat nimic. Nu fiţi nesimţită. Dumneavoastră sunteţi atât de proastă!”
  • Șerban Nicolae, senator PSD: ”Penală este mama dvs care v-a făcut așa nesimțită. Spălați-vă pe dinți! Am o poză în care faceți sex anal”.
  • 3 septembrie 2018. Parlamentarii USR au venit cu măşti chirurgicale în plen, în semn de protest faţă de acţiunile violente ale Jandarmeriei de la mitingul din 10 august, când au fost gazaţi mai bine de 100.000 de cetăţeni paşnici.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/m_Oju27qtJU" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net