Florin Piersic, mărturisire dureroasă chiar de Sărbători: „Îmi e frică de moarte”. Ce mesaj le-a transmis românilor

Ultima actualizare:

    Florin Piersic a dezvăluit că se teme de moarteFoto: Captură Video
Florin Piersic a dezvăluit că se teme de moarteFoto: Captură Video

După ce, în anii ce-au trecut, tot mai mulți prieteni actori- și nu numai- ai maestrului Piersic s-au stins în mod tragic din viață, se pare că și marele actor, în vârstă de 84 de ani, se mai lasă cuprins din când în când de tot felul de gânduri negre.

Florin Piersic a mărturisit, joi, 24 decembrie, în cadrul ediției speciale difuzate de Antena 3, în seara de Ajun, că îi este foarte teamă de moarte. Piersic, unul dintre cei mai îndrăgiți actori români, a ținut să le transmită urmăritorilor emisiunii un mesaj de încurajare, avându-i în vedere în spcial pe cei care au pierdut pe cineva drag în pandemie.

Florin Piersic, mesaj pentru români în prag de Sărbători

„Sunt alături de dumneavoastră, vă consolez pentru tragedia mare pe care o trăim de luni de zile cu pandemia asta. Vă consolez în sensul că vreau să vă mângâi pe inimă, pe suflet și să mă gândesc la cei care, din păcate, ne-au părăsit în toată această periodă.

Jur că vă spun adevărat. Jur! Mie mi-e frică de moarte. Știu că există oameni, cum e părintele, poate și Dan Negru, care nu au această spaimă, dar eu mi-e greu și să pronunț cuvântul 'moarte', de aia întotdeauna, știu toți cei care sunt mai apropiați de mine și de familia mea, că eu nu spun 'a murit', ci 'a plecat într-o stea'.

Așa vreau, ca cei care vă sunt dragi și care pleacă de lângă dumneavoastră să știți că sunt undeva într-o stea și se gândesc la dumneavoastră, așa cum eu azi mă gândesc la dumneavoastră și vă doresc tot, dar TOT, ce-mi doresc mie să vi se întâmple dumneavoastră”, a spus Florin Piersic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net