Florin Salam, scandal la spitalul Matei Balș unde fratele lui e internat cu COVID-19. „Vor să-l omoare”

Ultima actualizare:
Florin Salam, alături de fratele lui (dreapta)
Florin Salam, alături de fratele lui (dreapta)

Florin Salam a mers joi, 6 august, la Institutul Matei Balș pentru a verifica starea de sănătate a fratelui său, Nelu, care a fost internat inițial la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca atunci când a contractat COVID-19.

Transferat de urgență la Institutul „Matei Balș”, fratele lui Salam se află și acum, după 2 săptămâni, în stare gravă, intubat, iar manelistul susține că medicii nu iau în serios situația și că aceștia nici nu țin familia la curent cu vești.

Florin Salam, îngrijorat de starea de sănătate a fratelui său

„Suntem disperați, nu comunică nimeni cu noi. Noi trebuie să știm ce se întâmplă cu el, e durerea noastră. Am întrebat dacă îl putem duce în străinătate, nu ni s-a zis nimic. Vrem să știm despre el, să ni se comunice ceva despre starea lui de sănătate. Noi nu vrem să ajungem în situația asta, să ne pierdem un frate fără să știm ce se întâmplă cu el. El le-a zis surorilor mele să-l îl ia din spital, că cei de acolo vor să-l omoare”, a declarat Florin Salam la poarta spitalului.


    Florin Salam, alături de fratele lui (dreapta)Foto: Arhivă personală
Florin Salam, alături de fratele lui (dreapta)Foto: Arhivă personală

Florin Salam a vorbit cu managerul spitalului

Florin Salam susține că a vorbit chiar cu directorul institutului, dr. Adrian Sterinu Cercel și i s-a spus că fratelui său „îi cedează organele“, a mai declarat acesta în fața spitalului.

Florin Salam îi declară război doctorului Adrian Streinu Cercel, managerul Institutlui Matei Balș, acolo unde este intrenat fratele manelistului. Familia cântrețului acuză medicii și conducerea spitalului că ascund informații vitale despre starea de sănătate a bărbatului și că nu mai știu nimic despre acesta de trei săptămâni.

„Florin Salam nici nu știe dacă Nelu mai trăiește”

„Nelu s-a speriat că are coronavirus, așa că a mers la spital să se liniștească mai mult. I-au făcut testul, a ieșit negativ, însă medicii au decis să-l interneze. I-au făcut 3 teste, toate au ieșit negative, însă Nelu a început să se simtă tot mai rău. Nu știu ce i-au făcut în spital, doar că la un moment a ajuns la ATI.

Familia nu l-a mai văzut, n-a mai avut acces la el, iar de câteva săptămâni medicii nu vor să le mai dea nici o informație. Florin a reușit să facă rost de numărul lui Streinu-Cercel, l-au sunat dar n-a vrut să stea de vorbă cu ei. Tot ce au aflat e că este intubat și că are coronavirus”, a povestit un apropiat al lui Florin Salam pentru Wowbiz.

„Nelu vorbea greu și abia mai respira. ”Nu știu dacă mai ies viu de aici, vor să mă termine”, au fost cuvintele pe care Nelu i le-a spus soției lui. Ulterior, nu s-a mai putut lua legătura cu el, în spital nu s-a putut intra, medicii nu a mai spus nimic familiei despre starea acestuia.

Florin e disperat, nici nu știe dacă Nelu mai trăiește. Vrea să vină cu televiziunile și să intre cu forța în spital. Nu poate să uite ce s-a întâmplat cu Fănica (soția lui Florin Salam n.r), a murit când el era pe holul spitalului. Doar imaginea asta o are în față”, a mai spus aceeași sursă.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net