În loc de calmarea spiritelor și de o bună comunicare cu cetățenii care i-au ales, anumiți guvernanți continuă să sfideze. Tudorel Toader a transmis un mesaj dur protestatarilor, spunând că fie este vorba de o dezinformare, fie oamenii din stradă nu au citit bine legea.


Duminică seara, 5 noiembrie, peste 35.000 de protestatari au manifestat în toată țara împotriva modificării legilor din Justiție. A doua zi, pe 6 noiembrie, Flroin Tudorache, unul dintre inițiatorii modificărilor la legile Justiției, a avut o atitudine foarte iritată față de jurnaliști și a transmis la repezeală câteva cuvinte pentru protestatari, mai mult sfidătoare, decât lămuritoare:

„Ori există o foarte mare dezinformare, ori cei care protestează nu cunosc legile, pentru că cele două probleme invocate, cea cu numirea și revocarea procurorilor, noi am prevăzut ca președintele să fie cel care are ultima semnătură, iar în ceea ce privește Inspecția Judiciară, noi am prevăzut să fie instituție independentă. Deci, dacă protestăm, haideți să ne uităm și pe lege”, a declarat Iordache, potrivit Știri pe surse.

Loading...